Лікар-косметолог

Лікар-косметолог - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Проблеми зі шкірою турбують багатьох. Причин може бути багато: погана екологія, неправильне харчування, проблеми з печінкою чи шлунком та багато іншого.

Якщо ви стикнулися з проблемами висипання на обличчі, надмірною сухістю або жирністю, вас турбують зморшки, потрібно одразу ж звернутися до косметолога. Не відкладайте та не зволікайте — своєчасне звернення допоможе запобігти ускладненням, проблему буде подолано швидко й без наслідків.

Наш косметологічний кабінет пропонує широкий спектр послуг для вас. У нас працюють досвідчені косметологи, які мають відповідну освіту та багаторічний досвід у цій сфері. Завдяки сучасному обладнанню, ми маємо змогу проводити діагностику та лікування косметичних недоліків шкіри, а також здійснювати комплексну терапію косметичних проблем.

Ми пропонуємо послугу гігієнічної чистки обличчя, після якої ваша шкіра стане ніжною та здоровою. Також популярністю користується комплексний догляд за проблемною та в’янучою шкірою. Ми запропонуємо та проведемо ряд процедур та масок, які відновлять вашу шкіру, зроблять її здоровою, пружною та сяючою.

Не можна не згадати про такі послуги, як ліфтинг, біоревіталізація, ін’єкції краси та контурна пластика. Тепер, щоб збільшити об’єм губ не потрібно лягати під ніж пластичного хірурга — все значно простіше та легше.

Рекомендуємо звернути увагу на новітню унікальну процедуру Шиллі-Шеллі (Shilly Shally) — це миттєвий ліфтинг, розкішна процедура догляду, адже всього лише за годину ваше обличча молодіє на 5-7 років, процедура відновлює ваше лице, зменшує глибину носогубних складок, зморшок на лобі та на шиї. 

А досвідчений масажист допоможе вам розслабитися та забути про болі в спині та шиї. Ми пропонуємо відвідати косметичний, лімфодренажний та лікувальний масаж. Також у нас для вас є спеціально розроблені антицелюлітні масажі та хіромасаж обличчя.

Відгуки