ФОП "Голояд Богдан Миколайович"

Голояд Богдан Миколайович - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Зручним, вигідним та швидким способом доставки вантажів на значні відстані є автомобільний транспорт. Його широко використовують для перевезень як по території України, так і за кордоном. Вантажні перевезення вимагають високого рівня організації, відмінного орієнтування в специфіці доставок, оформленні документів.

Наша транспортна фірма надає професійні послуги вантажних перевезень по Україні та за кордоном. Досвід перевезень по Європі складає понад 5 років. Ми співпрацюємо з провідними компаніями, які транспортують продукти харчування та побутову хімію, текстиль та косметичні засоби, техніку, обладнання, будівельні матеріали та інші товари.

Маємо досвід перевезень по території Польщі, Німеччини, Голландії, Бельгії, Франції, Чехії, Литви, Данії (материковій частині). Доставимо ваші товари і в інші країни Європи за домовленістю.

Наші вантажівки мають відмінні технічні характеристики, регулярно проходять техогляд, що гарантує безпеку та комфорт у дорозі. Наш автомобільний парк включає автоцистерну та напівпричіп тент.

Кожне замовлення ми опрацьовуємо індивідуально, розраховуючи точну вартість та строки доставки вантажів. Ми відповідаємо за точність при розрахунку маршруту, підбір транспорту, правильність оформлення документів, перевірку стану автомобіля.

Співпраця з нашою транспортною компанією відкриє перед вашим підприємством нові горизонти та можливості.

Відгуки