ПП "Чорний Тюльпан"

Чорний Тюльпан - фото
вулиця Подільська, 37а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Зберегти та увіковічити пам’ять про близьку людину допомагають пам’ятники. Завдяки нашим можливостям, кваліфікаційному рівні та майстерності працівників, виробничим потужностям нам вдається швидко та якісно виготовити:

  • пам'ятники з граніту одинарні;
  • пам'ятники з граніту подвійні;
  • пам'ятники комбіновані — економ, з декоративного бетону;
  • пам'ятники дитячі;
  • облицювальна плитка і декор.

Для їх виготовлення обираємо граніт букінський (габро), капустянський, маславський, покостівський, дідковичський, межиріцький, токівський, лезниківський, що дозволяє запропонувати вам різномані ідеї та варіанти для виробів.

Окрім пам’ятників, реалізуємо широкий вибір бруківки та фасадної плитки: сланець, бордюри,  хвильки, зливи, ромби, рваний камінь, жар-птиця.

Також, ви можете замовити: огорожу та стовпчики до огорожі, столи та лавочки з граніту, кульки, вази та лампадки, парапети, садово-паркові вироби, малі архітектурні форми, вставки до огорожі — тризуб, герб.

Ми завжди дотримуємось обговорених термінів виконання замовлення та враховуємо всі побажання клієнтів, адже обираємо індивідуальний підхід до кожного клієнта,  для якісного виконання замовлення.

Працюємо з якісними та довговічними матеріалами, які тривалий час зберігають відмінний вигляд та стан, виражають оригінальні стилістичні ідеї та рішення.

Відгуки