TNG dance company

TNG dance company - фото
вулиця Львівська, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт17:00 - 21:00Без перерви
Сб11:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Миколи Гоголя, 5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт17:00 - 21:00Без перерви
Сб11:00 - 18:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Танці здатні змінити життя. Адже з кожним пластичним рухом ми відчуваємо гармонію тіла. Любов до танців потрібно прищеплювати з маленького віку, щоб дитинка розвивалась цілісно і не втрачала свій потенціал.

«T.A.N.G.o Dance Company» проводить заняття з танців для дітей від 5 до 13 років!

Трошки про нас:

  • Топ 3 студії України!
  • Члени Національної Збірної України.
  • Багаторазові чемпіони світу Dance World Cup — 2020/2021.
  • Кваліфіковані на WorldOfDance UA.

Ми пишаємося тим, що розробляємо навчально-практичну програму, яка враховує віковий розвиток дітей та їхні можливості. У нас кожна дитина може розкрити свій потенціал та насолоджуватися мистецтвом танцю.

Наша студія спеціалізується на створенні концертних номерів, де діти вчаться виразності, грації та самовираженню через танець.

Основним напрямом в студії є вивчення стилів модерн, джаз- модерн, контемпораррі. І як допоміжні обов'язкові — основи класичного танцю, танцювальна акробатика (в основі — спортивна, художня гімнастика) та масово-популярні стилі (street dance, commercial тощо) Вивчають студійці також арт- майстерність. Програма навчання комплексна, розрахована на підготовку універсального танцівника- артиста. Усі предмети, які вивчаються, дають можливість презентувати на виступах і конкурсах яскраві, ефектні номери в категоріях show dance, acro dance, modern, contemporary, lyrical, jazz, commercial

Обов'язковим є предмет — «артмайстерність».

Саме ці предмети дають можливість презентувати на виступах і конкурсах яскраві, ефектні номери в категоріях: show dance, acro dance, modern, contemporary, lyrical, jazz, commercial . 

Учасники нашої студії активно беруть участь у танцювальних конкурсах як в Україні, так і за кордоном, де вони отримують нагороди та здобувають звання чемпіонів та призерів.

Наші випускники отримують сертифікати, підтверджуючи їхні навички та досягнення.

Заняття проводять досвідчені тренери, які не тільки володіють високою кваліфікацією, але й мають тепле ставлення до дітей, допомагаючи їм ставати більш впевненими на сцені.

У нашому світлому, просторому залі є великі дзеркала, що забезпечують комфорт під час тренувань.

Приєднуйтеся до нашої танцювальної студії, і допоможіть вашим дітям відкрити світ та магію танцю!

Відгуки