Barbershop "Сокира"

Сокира - фото
вулиця Степана Качали, 9
(На куті з вул. Хмельницького, 33)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:02 - 19:56Без перерви
Нд09:02 - 15:01Без перерви

Інформація

Ще здавна відвідування барбершопів входило у звичку та «необхідний ритуал» кожного солідного та справді мужнього чоловіка, який прагнув не тільки стильно та доглянуто виглядати, але й зберегти свою мужність та «міцність» характеру. В барбершопі можна було не тільки постригтись, але й подбати про свою бороду, поголитись та просто поспілкуватись з однодумцями на справді чоловічі теми. В барбершопі у черзі до майстра ви не почуєте пліток чи непотрібних теревенів — тільки справді чоловіча територія.

З того часу не надто щось змінилось, хоча сучасні барбершопи стали більш комфортними, затишними та пристосованими для великої кількості клієнтів. До того ж, до нас можна приходити цілою «сімейно-чоловічою компанію» та ще змалку привчати синів до того, як справжній чоловік доглядає за собою.

Тут працюють не просто перукарі, які зможуть вас постригти — тут працюють справжні майстри, які знають як з деталей та звичних елементів створити справді чоловічий «збірний образ», який поєднує мужність та силу. Користуючись кращою чоловічою косметикою, яку ми закуповуємо в різних куточках світу, ми зберігаємо традиції класичної стрижки і догляду за бородою, ну і звичайно ж, королівського гоління.

Ми поважаємо один одного, але не беремо з інших прикладу. Знаємо, чого хочемо від життя, і заперечуємо умовності. Громадська думка не тисне на нас, і за справедливість ми боремося тільки тому, що віримо в неї самі. «Сокира» зміцнюємо справжні чоловічі цінності.

До нас приходять чоловіки різного віку і професій. Їх об'єднує ставлення до життя і принципи. Вони живуть тим, що роблять. Повністю віддані своїй професії. Впевнені в собі, в своїх вчинках і рішеннях.

Закріпивши за собою бездоганну якість обслуговування ми продовжуємо розвиватися.

Філософія «Сокири» — це строгість, лаконічність, стриманість.

Відгуки