Магазин-ательє "Захід-мода"

Захід-мода - фото
вулиця Митрополита Андрея Шептицького, 6а
(ТЦ "Будь ласка", 2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 18:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Вишиванка є генетичним кодом нації. 

Це не лише річ у гардеробі, яка потрібна на державні свята. Це стильне, естетичне та сучасне доповнення в гардеробі кожної людини.

Вишиванка — це тренд століть, який завжди буде актуальним.

Завітайте до нас у магазин «Захід-мода» та обирайте вишиванку на різний смак та бюджет, машинної та ручної вишивки. Тут ви знайдете сорочки різних фасонів, стилю вишивки та матеріалу. Разом із цим, у нас ви зможете замовити чудових «компаньйонів» до вашого модного вбрання.

До ваших послуг великий вибір аксесуарів.

Наші переваги:

  • Великий вибір оригінальних вишиванок для усієї родини (вишитий одяг чоловічий, жіночий і дитячий), а також можливість замовити індивідуальне пошиття одягу. З нашою допомогою ваш гардероб наповниться речами стильними та ексклюзивними, якісними й красивими.
  • Можливість пошити одяг під свій розмір та фігуру.
  • Працюємо не тільки професійно, а й максимально швидко. Оперативність роботи, її висока якість, бездоганні вироби та відмінний сервіс — це «Захід-мода».
Попри перелічені вище переваги, вартість наших товарів та послуг не є «захмарною». Продумана цінова політика дозволяє встановлювати прийнятні ціни. Крім того, у нас діють постійні акції та знижки.

Відгуки