ЛОР-центр СЛУХУ

ЛОР-центр СЛУХУ - фото
проспект Злуки, 8
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

ЛОР-центр Слуху м.Тернопіль для дорослих та дітей

Лор-лікар (вухо, горло, ніc) у Тернополі займається діагностикою, лікуванням та профілактикою хвороб вуха, горла (глотки, гортані, трахеї), носа, шиї і сусідніх з нею ділянок.
Незважаючи на перевірені народні методи лікування захворювань ЛОР-органів, Ви не отримали ніяких результатів, або ж Ви пройшли курс самолікування, але це також виявилося безрезультатно і скарги зберігаються, Вам зможе допомогти фахівець нашої клініки! Лікар отоларинголог нашого центру проведе ретельну діагностику, вивчить історію хвороби і обов'язково виявить Вашу проблему. Після того, як діагноз буде встановлений, ЛОР-лікар зробить призначення і Ви видужаєте в найкоротші терміни.
ЛОР-центр СЛУХУ обладнаний всім необхідним для лікування хвороб ЛОР-органів, а наш лікар має високу кваліфікацію і постійно вивчає нові підходи у лікуванні. Це дає можливість застосовувати самі передові методики в своїй роботі для досягнення одних з кращих результатів в лікуванні наших пацієнтів.

Чому варто лікуватися у отоларинголога нашого ЛОР-кабінету у м. Тернопіль?

Не дивлячись на серйозну проблему зі здоров'ям ЛОР-органів, багато людей відкладають похід до лікаря, намагаючись, справитися з хворобою самостійно, використовуючи різні поради. дуже часто хворі недооцінюють всю серйозність, і хвороба прогресує, призводячи до стійких змін ЛОР-органів, що веде до зниження імунітетету та якості життя. Щоб уникнути подібних проблем зі здоров'ям, варто не відкладати звернення в ЛОР-центр. Звертаючись саме в наш ЛОР-кабінет Ви отримуєте допомогу професійного лікаря, з високою кваліфікацією. Він зможе швидко виявити проблему і призначити лікування. Користуючись сучасними технологіями і методиками нашої клініки, процедура у лікаря отоларинголога пройде безболісно і комфортно для Вас або Вашої дитини, а головне –якісно, без черги і швидко! Вам не доведеться чекати результатів тижнями, і лікування буде призначено вчасно.

Як проходить візит у ЛОРав ЛОР-центрі СЛУХ у Тернополі?
1.Ретельний огляд ЛОР-органів
2.Діагностика хвороби або проблеми
3. Для точного визначення діагнозу лікар може направити на додаткове дослідження: здача аналізів, рентген, аудіометрія і т.д.
4. Консультація лікаря - пацієнт отримає детальну інформацію про захворювання, ніж вона могла бути викликана і як її можна вилікувати
5. Призначення лікування -Вам або Вашомумалюку буде підібрана індивідуальна методика лікування виходячи з конкретної ситуації
6. Повторна консультація і огляд по завершенню лікування

Як оснащений ЛОР-кабінет в Тернополі?

Кабінет ЛОР-лікаря в Medinua оснащений новітніми сучасними діагностичним обладнанням, завдяки яким лікар проводить огляд і діагностує хвороби. Головним інструментом, яким користуються ЛОР-лікар - це новий ЛОР-комбайн. З його допомогою мо легко діагностувати патологію гортані, порожнини носа, зовнішнього і середнього вуха. Процедура абсолютно нешкідлива для здоров'я і абсолютнобезболісна.

Лікування захворювань

Отоларингологнашої сімейної ЛОР-клініки може допомогти в діагностиці, профілактиці та лікуванні таких захворювань:
• гострий і хронічний тонзиліт
• фарингіт
• риніт
• синусит (фронтит, гайморит, етмоїдит)
• поліпозний риносинусит
• травми носа
• фурункул носа
• фурункул вуха
• зовнішній і середній отит
• сірчані пробки
• травми зовнішнього і середнього вуха
• гостра та хронічнанейросенсорна туговухість
Це не повний список основних захворювань, які лікує лікар ЛОР. На ділі хвороб, які лікує наш спеціаліст набагато більше. У разі якщо Вас цікавить лікування хвороби не з наведеного в списку, Ви зможете зателефонувати в нашу клініку, проконсультуватися що цікавить Вас і записатися на прийом до лікаря у адміністратора.

Прийом у фахівця з слухопротезування та підбору слухових апаратів

Сурдологія - напрямок отоларингології займається проблемами слуху та адаптацією пацієнтів з проблемами слуху. Для діагностики проблем слуху та в нашій практиці ми використовуємоаудіометрію. При незворотному зниженні слуху, яке ускладнює сприйняття мови, розбірливість мови, ускладнює спілкування і знижує якість життя пацієнта показано слухопротезування. У нас можливий підбір сучасного цифрового апарату. Ми співпрацюємо з провідними виробниками слухових апаратів, що дозволяє підібрати оптимальний пристрій, що дозволяє вирішити широкий спектр проблем слуху в різному ціновому сегменті.

Слухові апарати "Audio Servise", "Beltone", "Simens","Interton","Unitron", "GNReSound", "Phonak", "Widex", "Starkey"... безпосередньо від виробника по низькійх ціні уже у Тернополі.
ЛОР-лікар в тернопільському ЛОР-центрінадасть своїм пацієнтам консультацію і зробить якісний огляд. Також детально пояснить причину виникнення хвороби і призначить індивідуальне лікування. Весь період лікування лікар буде підтримувати зв'язок з пацієнтом, і стежити за станом здоров'я.
Прийом пацієнтів відбувається за попереднім записом на консультацію. Щоб записатися на прийом до лікаря-отоларинголога Вам потрібно просто зателефонувати до нас. Телефон можна дізнатися на головній сторінці в розділі «Контакти». Телефонуйте вже зараз!

Ми у соцмережах!!!

Сторінка на фейсбуку:
***
Cторінка у вк:
***
Однокласники:

***

plus.google:

***

 


Ми дбаємо про найцінніше!!!

Відгуки