Art Fusion

Art Fusion - фото
вулиця 15 квітня, 6а
(Оріон, біля заправки ОККО)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Об’їзна, 12
(Західний ринок, ряд 2, кіоск №72)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

«Art Fusion» займається творчою діяльністю, яка спрямована на зміну внутрішнього простору будівлі, поліпшення та більш ефективного використання інтер'єру в певних сферах життя людини.

Мета нашої роботи — поліпшення життя, роботи та відпочинку людини за допомогою технічної та естетичної організації простору.

Ми, дизайнери, можемо допомогти своїми знаннями та досвідом зробити інтер'єр більш гармонійним.

Естетично — більш змістовним.

Функціонально — більш зручним.

Емоційно — більш творчим і надихаючим.

Ми розуміємо, як впливає навколишній побут на життя людини, і знаємо, як організувати та створити індивідуальний простір.

При всій важливості вибору колірної гами та обраної манери, в якій буде виконуватися декор приміщення, першу скрипку в інтер'єрі грає ідея. У виборі ідеї ми абсолютно вільні — не залежимо ні від моди, ні від конкретного стилю. Нас не обмежує навіть такий важливий фактор, як ціна декоративної штукатурки, фарби або шпалер, тому що ми вміємо, образно кажучи, творити дива, використовуючи матеріали будь-якої цінової політики. Хоча, безумовно, більший арсенал засобів гарантує більшу кількість наданих вам варіантів інтер'єру

Кожен дизайн інтер'єру, створений «Art Fusion», — не просто ідеальне втілення мрії клієнта, це його «маленький всесвіт». Досвід, професіоналізм, величезний творчий потенціал і креативність дозволяють не просто створювати ексклюзивний інтер'єр. Ми допомагаємо клієнтам знайти свій неповторний стиль, реалізуємо всі невисловлені бажання. Ми знаємо про дизайнерське мистецтво все, тому результат завжди — приголомшливий.

«Art Fusion» не тільки розробляє дизайн-проект, а й відтворює його. Майстри будівельної компанії в короткий термін виконають ремонт будь-якої складності. Оформлення приміщень буде в точності відповідати ескізами, які надали дизайнери, вони контролюватимуть роботу. Дизайн «оживе», простір буде саме таким, яким ви його представляли.

Для оформлення завжди використовуються найкращі матеріали від провідних виробників, які будуть підбиратися в точній відповідності зі стилістикою. Дизайнери запропонують освітлювальні прилади, текстиль та меблі, які не тільки органічно доповнять інтер'єр, але припадуть вам до душі. Виконати будь-яке побажання клієнта — кредо компанії «Art Fusion».

Пропонуємо:

  • дизайн інтер'єрів, фасадний дизайн;
  • декоративні штукатурки з натуральних високоякісних матеріалів від вітчизняних на італійських виробників;
  • гіпсова, художня, архітектурна ліпнина;
  • декоративні елементи з різьбленого дерева;
  • натяжні стелі;
  • встановлення підлоги;
  • вітражі;
  • металопластикові вікна та двері, жалюзі, ролети, москітні сітки, підвіконня, тощо;
  • проектні роботи
  • ремонтні роботи
  • вироби з дерева

Відгуки