StoneWOOD cafe

StoneWOOD cafe - фото
проспект Степана Бандери, 11Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

У «StoneWood cafe» панує сучасний, але при цьому дуже затишний інтер'єр для кожного, завдяки функціональному поділу зали на кілька різних зон, відділених одна від одної перегородками, які відрізняються за висотою та фактурою оздоблення.

Використання в декорі інтер'єру дерева, каменю та кераміки у теплих відтінках було також невипадковим, а слугувало для підсилення затишної та комфортної атмосфери. Саме натуральний камінь та дерево на стінах, підлозі й навіть стелі — стали основою для виникнення назви «StoneWood cafe».

Зверніть увагу, що такі матеріали, як пластик, гума і навіть метал, майже відсутні. Це також пов'язано з бажанням створити максимально м'який простір без штучності і холоду. Дзеркала ж у свою чергу покликані додати інтер'єру кафе легкості та сучасності.

«StoneWood cafe» вирізняється кращою якістю обслуговування і дуже смачною кухнею. Тут ви знайдете поєднання традиційних страв і сучасних європейських та східних витребеньок. Фірмові страви із завжди свіжих продуктів відкриють для Вас нову гаму смаків.

Висококваліфікований персонал кафе зробить все необхідне, щоб час, проведений тут, залишив у вас тільки найприємніші враження.

Меню «StoneWood cafe» пропонує не тільки великий вибір ароматної піци, а й неповторні страви з морепродуктів, салатів і закусок, а також, широкий асортимент винної карти, що включає елітні марки вин з усього світу. А смачні десерти важко піддаються опису, їх краще спробувати самостійно!

«StoneWood cafe» приваблює своїх відвідувачів не тільки смачною кухнею, швидким обслуговуванням і комфортною атмосферою, тут також діють найапетитніші ціни та пікантні знижки.

Відвідувачі кафе також можуть скористатися послугами парковки.

Якщо ви бажаєте провести вечір вдома — замовляйте доставку улюблених страв!

Доставимо все швидко та якісно!

Звертайтесь за тел.: 0965633033

Відгуки