Швейна студія "You can"

You can - фото
вулиця 15 квітня, 6
(Радіозавод “Оріон”)

Інформація

Шукаєте сукню для вашої дитини на свято чи будень? Хочете, щоб у ній поєднувались комфорт, зручність, стиль, якість та ціна? Мрієте пошити унікальну сукню чи шукаєте готовий варіант? Усе це та багато іншого ви зможете легко реалізувати, якщо звернетеся до швейної студії «You can».

«You can» пропонує курси крою та шиття, що стане відмінною можливістю для опанування нової професії. Незалежно від вашого досвіду, з нами ви вивчите основи створення лекал та розширите розуміння процесу шиття. Після курсів ви зможете створювати унікальний одяг для себе, своїх близьких або навіть започаткуєте власну справу, яка приноситиме дохід.

Перелік послуг, які пропонує швейна студія «You can», включає:

  • курси крою та шиття;
  • проведення майстер-класів з крою та шиття — кожен охочий зможе навчитися шити;
  • пошиття та ремонт одягу — ми акуратно та якісно працюємо з різноманітними тканинами, повертаючи вашим улюбленим речам відмінний вигляд;
  • оренда робочого місця.

Ми — соціальне підприємство, окрім якісного виконання своїх безпосередніх обов’язків, також надає можливість людям із вадами слуху опанувати швейне ремесло та здобути корисний, прибутковий фах.

У швейному клубі під наглядом професіоналів ви зможете самостійно викроїти та пошити все, що забажаєте.

Оренда робочого місця складає від 30 гривень за годину. Для майстринь, які працюють вдома, пропонуємо безкоштовну можливість проводити примірки у нас.

Запрошуємо до співпраці.

Відгуки