Художня майстерня "СТАНDАРТ"

СТАНDАРТ - фото
вулиця Євгена Коновальця, 11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 19:30Без перерви

Інформація

Відчуваючи особливі творчі та мистецькі поривання, мріючи виразити особисті почуття, переживання та враження, не варто відмовлятися від цих прагнень. Творчість змінює не лише художника, вона суттєво впливає на світогляд людей, додає нашому життю особливих барв, акцентів, тонів. Гарна, майстерно виконана картина змушує нас зупинитися, замислитися, змінитися.

Художня майстерня « СТАНDAРТ» запрошує охочих долучитися до неповторного мистецького світу, зустріти однодумців, навчитися виражати свої емоції та почуття, дізнатися про сучасні художні напрямки та стилі.

Тут вам запропонують індивідуальні або групові заняття з малювання за напрямками — живопис, рисунок, композиція, скульптура.

Художня майстерня « СТАНDAРТ» регулярно організовує різноманітні майстер-класи, а також, проводить підготовку абітурієнтів до вступних творчих випробувань та конкурсів.

Ми чекаємо як новачків, які хочуть опанувати ази малювання, так і майстрів, які прагнуть покращити свою техніку, вивчити сучасні тенденції. Наші майстри — справжні професіонали, які готові ділитися своєю майстерністю, відкривати її тонкощі та нюанси, навчати та виховувати справжніх митців.
 

Відгуки