Туристична компанія "Бамбуча Тур"

Бамбуча Тур - фото
вулиця Руська, 17, офіс 306
(3 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Відпочинок — важлива складова життя кожного з нас. Адже добре відпочивши, ми можемо знову братися до роботи та виконання щоденних зобов’язань. Саме тому потрібно ретельно підбирати країну для відпочинку й планувати його завчасно.

І допоможе вам у цьому «Бамбуча Тур». До речі, слово «бамбуча» у перекладі з індонезійської означає «Їсти життя великою ложкою»! Тож нумо з нами черпати великою ложкою  пригоди та незабутні враження від подорожей!

Туристична компанія «Бамбуча Тур» пропонує широкий спектр послуг: 

  • «ГАРЯЧІ» тури: Єгипет, Греція, Албанія, Чорногорія, Хорватія — кращі пропозиції.
  • Екскурсійні тури Європою.
  • Бронювання авіаквитків, залізничних та автобусних квитків.
  • Індивідуальний підбір туру.
  • Бронювання готелів: Болгарія, Греція, Чорногорія, Хорватія, вся Європа, Америка, Канада, Австралія, Велика Британія, Китай, вся Азія та багато інших країн світу.
  • Страхування життя, авто, "зелена карта".

 

Для вас працюють досвідчені менеджери, які нададуть необхідну інформацію про обрану вами країну, а також підберуть тур, який влаштовуватиме вас за всіма параметрами. Ми цінуємо та поважаємо нашого клієнта, тому стараємося враховувати ваші побажання щодо відпочинку та втілювати їх у життя.

Ми співпрацюємо з перевіреними авіаперевізниками, готелями та комплексами, адже, перш за все, прагнемо надавати якісні послуги.

Туристична компанія «Бамбуча Тур» — відпочивай з нами.

Відгуки