Туристична агенція "Радосвіт" тм"

Радосвіт" тм - фото
вулиця Гетьмана Виговського, 8/11
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
Нд10:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Палітра туристичних послуг, що надаються «Радосвітом», досить широка та  різноманітна .098-478-30-71 , 0932605928, 0660141894, viber +380673543595

 Фірма реалізує широкий спектр послуг в галузі туризму – це  відпочинкові тури по Україні та за кордоном; екскурсійні поїздки по Тернопільській області; паломницькі тури по Тернопільській області; паломництво в світі; акційні пропозиції по Європі, гарячі пропозиції для індивідуального туриста, лікування в санаторіях України та за кордоном, можливість пройти діагностику в кращих клініках Ізраїля!

 За прийнятними цінами приємно провести відпустки можуть молоді подружжя, сім'ї, індивідуальні туристи з різними вимогами та уподобаннями.

Спецпропозиції!  Акції ловимо тут: *** ***

***

Діти  з двома  дорослими можуть відпочивати безкоштовно! Спецпропозиції по Туреччині , Греції, Болгарії, Чорногорії !

 Дитячий відпочинок з батьками чи без них!

Літні табори  різної цінової політики  на Україні , та за кордоном – в Болгарії, Чорногорії, Угорщині! 

Відпочинок в англомовному таборі на Україні –чудова альтернатива   закордонним таборам та  надзвичайна можливість  підвищити рівень англійської   мови.

Автобусне перевезення дітей без батьків в табори  на Україні.

 Греція, Туреччина, Єгипет, Туніс, Болгарія, Хорватія, Чорногорія, Європа – ми допоможемо Вам  пізнати та дослідити  ці чудові місця!

Ми працюємо  у зручному для  Клієнта режимі!

 Запит  із зворотніми телефонами надсилайте на електронну *** та отримуйте повноцінну консультацію що до вашої мандрівки.

Індивідуальний підхід, Широкий вибір та Оптимальні ціни – це основні  риси нашого обслуговування.

Ми завжди ставили перед собою одну мету : допомогти нашим клієнтам реалізувати свої бажання в цікавих та різноманітних подорожах . Про що б Ви не мріяли – зарядитись енергією яскравого сонця і чистої води, оздоровитись, доторкнутись до таємниць давніх цивілізацій, насолодитись фантастичними пейзажами або отримати адреналін від екстремальних подорожей , подарувати Вашій дитині  відпочинок у таборі— ми завжди підберемо оптимальний варіант для Вас .

 Ми працюємо з кількома десятками туроператорів в Україні. Наші пропозиції не обмежуються якимись визначеними країнами чи напрямками. Весь світ – до  Ваших послуг. Наша агенція володіє базою кращих пропозицій провідних туроператорів, яка постійно оновлюється. Ми надаємо об’єктивну інформацію про ціни та умови подорожі та завжди радіємо Вашим враженням.

В наступній подорожі ми будемо раді відкрити для Вас ще незвідані чудові куточки нашого дивовижного світу!

Дзвоніть нам  у зручний для Вас час !

Наші телефони працюють для ВАС  до 22.00 щодня!

 098-478-30-71 , 0932605928, 0660141894, viber +380673543595

Наша мета – щоб Ви залишились задоволені своїм відпочинком і знову повернулись до нас!

Відгуки