Туристичне агентство "Рід-тур"

Рід-тур - фото
проспект Степана Бандери, 45
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Важко знайти людину, яка не хотіла б побачити світ. І коли ця мрія здійснюється, хочеться, щоб поїздка по цікавих місцях і популярних пам'ятках стала подією і запам'яталася надовго. Насичена програма перебування і незабутні враження — це те, чого чекає і бажає турист XXI століття. Туристичне агентство «Рід-тур» невпинно працює над тим, щоб відповідати цим вимогам часу і пропонує новий підхід в організації екскурсій:

  • екскурсійні тури на Новий рік та Різдво;
  • тури до Єгипту, ОАЕ, екзотичних країн за привабливими цінами;
  • тури вихідного дня до Європи;
  • автобусні тури по Україні;
  • шопінг тури в Жешув;
  • закупи в країнах Європи;
  • шкільні поїздки до свята Миколая, організації шкільних поїздок.

Якщо ви бажаєте відправитися в незабутній вояж, відвідати кращі курорти світу, відпочивати в дорогих і вишуканих готелях будь-якої країни, тоді довірте свій відпочинок нам і ми обов'язково підберемо для вас кращий варіант для сімейного, індивідуального, корпоративного або бізнес туризму.

У вас буде можливість насолодитися всіма перевагами відпочинку з туристичним агентством «Рід-тур», захоплюючись красою екзотичної природи, величчю міст, пишністю пляжів, мальовничістю засніжених гір і високим рівнем обслуговування. 

Всі клопоти з організації вашого відпочинку ми візьмемо на себе. Вам достатньо просто озвучити свої побажання і ми підберемо найбільш оптимальні варіанти, серед яких ви обов'язково знайдете тур своєї мрії.

Наша команда рада і пишається, що розширення екскурсійної діяльності знайшло відгук серед любителів подорожей. Значить, ми рухаємося правильною дорогою і готові дивувати далі.

01.12 шопінг в Жешуві
21.12 Релакс тури в Словаччину та Угорщину

Всі країни— найкращі ціни!

Відгуки