ТРЦ "Подоляни"

Подоляни - фото
вулиця Текстильна, 28ч
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

"Подоляни" – один із найбільших регіональних торговельно-розважальних центрів у Західній Україні, поєднує в собі найбільшу кількість брендових магазинів, послуг та розваг.

ТРЦ "Подоляни" - центр сімейного відпочинку та дозвілля.

Загальна площа - 50 000кв. м.. Автомобільний паркінг на 1800 машиномісць.

Розташований у файному місті Тернопіль, по вул.Текстильна, 28-Ч. Хороша транспортна розв’язка, з усіх куточків міста - маршрутні автобуси №18, 19, 22., тролейбус №3.

В ТРЦ “Подоляни” можна не тільки здійснювати різного роду покупки, а й просто відпочивати та розважатися, заняття для приємного проведення часу тут собі знайде кожен член вашої сім'ї.

Поїсти, відпочити та поспілкуватись в затишній атмосфері пропонуємо у  наших гастрономічних об’єктах:

Найбільший в Західній Україні пивний клуб “Хмільне щастя” зі сценою для живих концертів, 24 монітори для перегляду футбольних матчів та 350 глядацьких місць.
Кондитерська “Цукерка” – це ніжна країна смачної випічки, ніжних десертів та ароматних напоїв!
Справжня італійська піцерія “Пепероні”
Суші-бар "Суші-Ко" - маленький куточок Японії, де ви можете спробувати смачні страви, відпочити та зануритись в незабутню атмосферу. Єдине в Тернополі шоу на тепані!

У “Подолянах” на вас чекають безліч можливостей для розваг, особливо якщо ви плануєте відвідати торговий центр з дітьми: єдиний в місті всесезонний льодовий центр “Ескімос”, найбільший більярд-боулінг клуб “Silver”, кінотеатер “Сінема Сіті” на 4 зали з 3D форматом, 5D кінотеатр, дитячий розважальний центр “Мадагаскар”, літній парк розваг, тир нового формату.

Найбільший в Західній Україні концерт-хол “Подоляни”. Ідеальне місце для проведення весіль, бенкетів, випускних вечірок та school party, конференцій та семінарів, виставок та ярмарок, танцювальних та спортивних змагань.

ТРЦ «Подоляни» - один з найбільших регіональних комплексів Західної України. Торгова галерея представлена магазинами Сільпо, Фокстрот, Ельдорадо, LC Waikiki, Colin's, Reserved, Cropp, Sinsay, Pollardi, A Tan, Oodji, Goldi, Eva, Watsons, English Home, Samsung, ALLO, MOYO, Brocard, ССС та багато інших.

Відгуки