Стоматологія "Естет"

Естет - фото
вулиця Клінічна, 12
(3 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Красиві зуби — це гордість будь-якого людини, а сьогодні, коли здоров'я виходить на перший план, стан зубів стає важливим як ніколи. Наскільки б безтурботно ми не ставилися до свого здоров'я, витримати сильні зубні болі здатні хіба що одиниці. Втім, терпіти, піддавшись своїм дитячим страхам перед зубним лікарем, немає сенсу: якщо звернутися до грамотного фахівця, то візит до стоматолога не принесе нічого, крім полегшення. Зберегти гарну посмішку допоможуть професійні «чарівники» — спеціалісти стоматології «Естет».

Оснащення стоматології «Естет» повністю відповідає міжнародним стандартам якості. Висока кваліфікація лікарів та їх великий практичний досвід дозволяють виконувати лікування, протезування зубів та інші процедури на високому рівні.

Ми працюємо індивідуально з кожним пацієнтом і підбираємо той метод лікування або імплантації, який буде найбільш успішним і вигідним у кожному конкретному випадку. Вартість послуг — доступна, а якість — гарантовано.

Ми пропонуємо комплексне лікування зубів і порожнини рота. Завдяки команді високопрофесійних фахівців, ми готові допомогти вам отримати білосніжну усмішку. Наші пацієнти отримують індивідуальний комплексний підхід, матеріали високої якості, комфортні умови, а також щиру душевну теплоту.

Послуги:

  • терапевтична стоматологія;
  • ортодонтія;
  • хірургічна стоматологія (екстракція зуба);
  • гігієна ротової порожнини

Відгуки