Стоматологія "CEDAR"

CEDAR - фото
вулиця Дівоча, 11а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Обираючи стоматолога для себе та своєї сім’ї, ми чудово розуміємо наскільки виваженим та правильним має бути наш вибір. Ми прагнемо приязного ставлення та доступних цін, грамотного лікування та кваліфікованої профілактики, високого рівня діагностики та використання сучасних стоматологічних методик, інструментів і засобів.
Стоматологія «CEDAR» готова задовольнити ваші високі запити й вимоги. Ми пропонуємо пацієнтам широкий спектр стоматологічних послуг, які надаємо у відповідності до сучасних норм. В роботі використовуємо новітнє обладнання від провідних виробників, безпечні матеріали, надійні інструменти.
Нашою місією є підняття стоматології на новий рівень, коли піклування про пацієнта стає основною ціллю. Уважне й поважне ставлення до пацієнта — наше кредо та наш обов’язок. Тому, ми з відповідальністю ставимося до думки клієнта про нашу клініку й готові змінюватися та удосконалюватися для вас. Здоров’я пацієнтів є для нас найбільшою цінністю. Ми завжди дотримуємося вказаного принципу і робимо все можливе, щоб наші пацієнти були задоволені рівнем наданих послуг та якістю обслуговування.
Персонал стоматологічної студії «CEDAR» допомагає відвідувачам подолати емоційне напруження і позбутися негативного ставлення до лікування, створити приємно атмосферу. Завдяки цьому, наші пацієнти, незалежно від віку, не бояться лікувати зуби. Навіть наймолодші пацієнти довіряють турботу про їхні зубки медикам нашої стоматологічної студії.
Ми б хотіли стати вашим другом і порадником, щоб ви могли довірити нам турботу про ваше здоров’я. Для на нас важливо, щоб ви, звернувшись до нас, відчули себе частиною великої сім'ї, де вам дарують тепло, увагу й турботу.
Наша ціль — допомогти вам зберегти міцне здоров’я, душевну рівновагу та впевненість в собі на довгі роки.
Наші послуги: 
  • терапія;
  • ортопедія;
  • хірургія;
  • імплантологія; 
  • ортодонтія;
  • парадонтологія;
  • дитяча стоматологія.
Принципи роботи «CEDAR»:
  • ми дотримуємось санітарно-епідеміологічних норм для гарантії повної безпеки кожного нашого пацієнта;
  • використання надійних та ефективних препаратів, нової техніки та багаторічна практика дозволяє проводити всі процедури майже безболісно та без неприємних відчуттів;
  • для правильної діагностики та складання повної «картини лікування» для консультації пацієнта при потребі ми залучаємо спеціалістів різних профілів — ортопеда, хірурга, терапевта, ортодонта, парадонтолога;
  • для кожного пацієнта ми здійснюємо підбір індивідуальних гігієнічних засобів, роз’яснюємо основні правила гігієни ротової порожнини та правила збереження «стоматологічного» здоров’я та переваги систематичних відвідин кабінету стоматолога;
  • ми створюємо затишну та комфортну атмосферу для кожного пацієнта, щоб він без проблем та побоювань легко міг відвідати нашу клініку;
  • ми піклуємось про діток від 6 місяців та дбаємо пр. оте, щоб в майбутньому вони відвідували стоматолога тільки з метою профілактики;
  • ми дбаємо про те, щоб наші пацієнти не пропустили плановий огляд у нашій клініці
Лікарі закладу володіють високим кваліфікаційним рівнем, мають тривалий практичний досвід роботи, допомагають усувати різноманітні стоматологічні проблеми. Нашим пацієнтам гарантуємо детальні безкоштовні консультації.
Також, у стоматології «CEDAR» нададуть якісну стоматологічну допомогу дітям. Ми практикуємо особливо уважний підхід до дітей, адже розуміємо, що від цього залежить їх сприйняття стоматологів у майбутньому.
Регулярне відвідування стоматолога — гарантія здорових зубів, білосніжної усмішки та життя без болю. Стоматологія «CEDAR» допоможе вам у цьому, адже ми гарантуємо відмінну якість роботи наших лікарів та доступні ціни.

Відгуки