Wellness Centre "Каруна"

Wellness Centre "Каруна" - фото
проспект Степана Бандери, 50
(3 та 4 поверхи)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 23:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Каруна — це місце для успішних людей, де ви маєте можливість тренуватись персонально у тренажерному залі та відвідувати групові напрямки під наглядом сертифікованих тренерів, яких ми підберемо під кожного клієнта.

Тренажерний зал оснащений високотехнологічними та найновішими тренажерами зі США фірми «SportsArt» — більше 50-ти одиниць. У залі присутня потужна система вентиляції та кондиціонування, панорамні вікна з чудовим виглядом, також спорт бар, де можна придбати спортивне харчування та коктейлі.

Ввічливий персонал, який допоможе підібрати найкращий варіант для кожного клієнта.

У нас є унікальна можливість в Тернополі придбати довгострокові клубні картки, які включають в себе поєднання тренажерного залу та групових напрямків на фітнесі.

У фітнес залах є великий вибір групових тренувань: пілатес, фітнес, CrossFit, yoga, fly-yoga, stretching. Ви можете обрати для себе будь який напрямок, або ж можна поєднувати різні тренування, у тому числі й тренування у тренажерному залі.

Наші групові напрямки:

  • LAB — Силове тренування м'язів ніг, сідниць та пресу. Покращує силову і кардіо-витривалість. Робить ноги стрункішими, а сідниці підтягнутими. Сприяє зниженню ваги. Навантаження середньої і високої інтенсивності.
  • Circle — це комплекс кількох вправ на різні групи м’язів, які виконуються без перерви. Виконавши підхід однієї вправи, спортсмен переходить до наступного. Коло складе від 3-х до 10-ти вправ без відпочинку. Перерва між вправами не більше 30 с. Між колами відпочинок до 120 с. Для дівчат кругове тренування з гирями або іншим інвентарем може складатися з силових вправ (пауерліфтинг, бодібілдинг, важка атлетика) і аеробних (гімнастика, легка атлетика, аеробіка, фітнес).
  • Funcsional — це тренування, при якому використовуються тільки ті природні рухи і навантаження, з якими людина стикається щодня. Ці рухи, які, незважаючи на свою простоту і природність, вимагають від нас функціональної сили, гнучкості, рівноваги і координації.
  • Body hiit — інтенсивне інтервальне тренування, розігріваюча частина якого швидко підвищує частоту пульсу і активізує нервову систему м'язів для тренування. Після розігріву починається основна частина в ході якої ви зможете тренуватися на повну силу.
  • STEP — це інтенсивна ритмічна гімнастика з використанням підставки (степ-платформи), яка імітує сходинку. Являє собою комплекс спеціальних вправ, які виконуються під динамічну музику, яка допомагає контролювати ритм їх виконання.
  • Crossfit — це тренування, яке полягає у виконанні певного комплексу вправ за мінімальний час. Воно має принципові відмінності від звичайних кругових тренувань. По-перше, в комплексі використовуються навантаження, спрямовані на розвиток відразу декількох фізичних якостей, таких як сила, витривалість і спритність. У зв’язку з цим підготовку за системою Кроссфіт зазвичай ділять на три складові частини: важка атлетика, гімнастика і кардіо. 
  • Yoga — спокійне заняття йоги з елементами парної йоги, на цьому занятті ти можеш навчитись стійок на голові, шпагатів, стійок на руках.
  • Fly-yoga — акробатика у повітрі, допомагає позбутись страхів, розвиває гнучкість та силу.
  • Pilates — інтенсивний клас, що включає вправи на килимку, середнього і просунутого рівня системи Джозефа Пілатеса. Можливе використання дрібного устаткування і аксесуарів. Заняття сприяє поліпшенню гнучкості, сили і витривалості, покращує поставу, координацію і загальний фізичний стан.
  • Stretching — це вид аеробіки, який представляє собою комплекс вправ на розтягування.
Завітайте до нас. Тут ви знайдете все для омолодження та відпочинку душі і тіла!

Відгуки