Салон "Ангел"

Ангел - фото
вулиця Максима Кривоноса, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 20:00Без перерви
Нд09:00 - 16:00Без перерви

Інформація

Жінки завжди мають свої маленькі таємниці — як привабити чоловіка, як подбати про сім’ю, як сподобатись «його мамі» та, звичайно, як завжди виглядати Королевою — такою елегантною, привабливою та неповторною. І для цього не підійдуть ні «секрети краси від бабусі», рецепти з Інтернету чи поради подружок — тільки «рука» професійних косметологів, перукарів та майстрів манікюру. Саме завдяки цьому ваш образ буде довершено-неймовірним та дозволить вам підкорити вершини кар’єри та особистого життя.

І тепер бути красивою не просто можна, але й варто. Особливо, якщо у цьому вам зможуть допомогти професійні майстри салону «Ангел».

Для прикладу, ви хочете виглядати молодо, доглянуто та красиво — косметологічна процедура «Nu Skin», що здійснюється за допомогою гальванічного апарату дозволяє покращити стан шкіри. І проводити її можна, навіть, дівчатам від 20 років.

У нас працюють тільки професіонали з великої букви, які обожнюють свою роботу та готові вкладати в неї всі сили та натхнення — постійно вдосконалюючи свої знання та відвідуючи майстер-класи, семінари чи тренінги по підвищенню кваліфікації. Все це дозволяє створюють неповторні образи для наших клієнтів, які отримують саме той результат, який вони бажали.

І для цього в салоні використовуються тільки новітні, натуральні, ефективні та дієві засоби для догляду за волоссям та тілом від надійних та перевірених виробників, які гарантують не тільки відмінну якість, але й надають всі необхідні сертифікати. До того ж, всі засоби підбираються відповідно до типу волосся, шкіри, побажань клієнта та того, яке завдання стоїть перед майстром.

Але, окрім якісної роботи, ми подбали й про те, щоб кожному клієнту було комфортно перебувати у нас — затишний інтер’єр, приємна атмосфера та привітний персонал — те, що сподобається кожному клієнту.

І все це за доступними цінами. Бути красивою не так дорого, як може здатись.

Пропонуємо:

  • широкий спектр перукарських послуг;
  • послуги косметолога;
  • манікюр та педикюр
  • придбати засоби для догляду за волоссям;


 

Відгуки