Салон краси "Софі"

Софі - фото
вулиця 15 квітня, 15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 20:00Без перерви
Нд09:00 - 16:00Без перерви

Інформація

Краса — це обіцянка щастя.

   Фрідріх Ніцше.

 

Ласкаво просимо в салон краси «Софі» – місце, де створюється Ваш естетичний ідеал на основі прогресивних методик і технологій індустрії краси.

 

Вже багато років ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб здійснювати бажання кожної людини – бути щасливою і задоволеною, адже доглянуте волосся, здорові нігті, чиста шкіра – шлях до гармонії. Приємну атмосферу салону, безперечно, створює його дружній колектив. Майстри нашого салону допоможуть Вам підібрати індивідуальний образ, і в залежності від Ваших побажань втілять як класичні, так і найавангардніші ідеї. Адміністратор зустріне Вас привітною посмішкою та пригостить запашною кавою.

 

Ми пропонуємо:

vрізноманітні види перукарських послуг: стрижки, вечірні, весільні зачіски, фарбування, мілірування, колорування, тонування, хімічне випрямлення, ламінування, кератинування, догляд за волоссям.

 

·  пропонуємо манікюр та педикюр, гелеве покриття нігтів, гелевета акрилове  нарощування нігтів, парафінотерапію рук, візаж, проколювання вух, корекція брів, фарбування брів та вій, нарощення вій 2D та 3D, тату, татуаж, воскова та лазерна депіляція.

 

·       Вертикальний турбосолярій.

 

 

·       Широкий асортимент професійної косметики для волосся виробництва (Італії та Німеччини).

 

 

Ми використовуємо виключно високоякісні матеріали та ретельно дотримуємось технології. Гнучка цінова політика робить наші послуги доступними для широкого кола відвідувачів. Ми працюємо лише з професійною косметикою.

 

Всі послуги виконуються з допомогою високоякісних препаратів з повним дотриманням технологічного процесу: це обов’язкове застосування шампунів по типу волосся, бальзамів, стабілізаторів фарби і хімічної завивки.

 

При вкладанні волосся використовуються препарати з захисною дією від гарячого повітря фену, які Ви також завжди можете придбати в нас для домашнього використання.

 

В нашому салоні працюють досвідчені перукарі і спеціалісти по манікюру з досвідом роботи. Вони постійно підвищують свою кваліфікацію на семінарах і майстер-класах.

Завітайте до нас по вул.15 квітня, 15 та самі в цьому переканайтесь!

Або телефонуйте за ном.0960588388 та 0995588388

Відгуки