Салон краси "Be original"

Be original - фото
вулиця Микулинецька, 3а, офіс 506
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

  У наші студії краси працюють виключно професіонали з багаторічним досвідом, це косметологи, візажисти, стилісти та перукарі. Ми робимо все для того , щоб клієнти відчували себе в нашому салоні максимально комфортно та затишно. Привітливий персонал, безкоштовний Wi -Fi , чашка запашної кави, консультації досвідчених стилістів і затишний інтер'єр - те, на що Ви завжди можете розраховувати в студії краси « Be Original ».

Ми постійно дотримуємся новітніх напрямків в індустрії краси, використовуємо тільки сучасні технології, ефективну та сертифіковану продукцію.
Ви можете скористатися такими послугам студії краси «Be Original»:

Перукарські послуги:

• Стрижка волосся: креативні та сучасні стрижки для чоловіків , стильні для жінок а також дитячі стрижки.
• Укладання волосся: укладання волосся феном, утюжками або плойками, святково-вечірня укладка волосся, плетіння кіс будь-якої складності — все це ми робимо якісно та професійно. Стилісти студії краси «Be Original» допоможуть підібрати зачіску враховуючи подію та особливості Вашого волосся .
• Фарбування волосся, тонування волосся, ламінування волосся, мелірування волосся, колорування волосся, освітлення волосся. Золотистий, попелястий, медовий, платиновий, шоколадний або яскраво рудий, плавні або різкі переходи відтінків - все це допоможуть Вам реалізувати наші стилісти студії краси «Be Original», дотримуючись останніх тенденцій та модних стилів за Вашим бажанням у фарбуванні волосся.
• Лікування волосся: догляд за волоссям після фарбування та після хімічної завивки, моментальне лікування волосся. Ми можемо запропонувати спеціальний догляд, який використовується відразу після фарбування волосся. І ми гарантуємо вам відмінний результат!
• Завивка волосся: біозавивка волосся.
• Випрямлення волосся: кератінове випрямлення волосся, бразильське випрямлення волосся. Кінцевий результат -гладке, здорове волосся з неперевершенним блиском.
• Косметика по догляду за волоссям на основі натуральних компонентів. Основними компонентами всієї продукції являється натуральний гідролізований шовк та керамічний сплав природних мінералів. Натуральний шовк являється самим благородним компонентом який покращує здоров'я та зовнішній вигляд волосся.

Послуги візажиста:

Наші стилісти зроблять Вам неперевершений макіяж з дотриманням особливого образу, вечірнього, повсякденного чи святкового з використанням професійної декоративної косметики від провідних.

• Візаж: вечірній макіяж, святковий макіяж, денний макіяж, весільний макіяж , fase-art.
• Татуаж - спосіб підкреслити Вашу природну красу
• Нарощування та завивка вій
• Перманентне фарбування брів та вій

В нашій студії краси «Be Original» Ви отримаєте майстер-клас з візажу та скористаєтесь ексклюзивними порадами візажиста.
Також до Ваших послуг:

• SPA манікюр та педикюр жіночий та чоловічий на основі німецької косметики.
• Сучасні методи створення неперевершеного образу.


У студії краси «Be Original» можна придбати професійну лінію косметологічної та перукарської продукції для догляду в домашніх умовах.
Детальніше роботи наших майстрів можете подивитись на сторінці у ВК: ***

Студія краси «Be Original» - ми дбаємо, щоб Ви були неперевершені!


Відгуки