Салон краси "RocKriss"

RocKriss - фото
вулиця Котляревського, 69
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 16:00Без перерви

Інформація

⭐ Бренд " Rockriss " представляє сферу послуг з догляду і краси.
⭐ Засновниками бренду є Роксолана Ковалюк, візажист, випускник Makeup Group (м.Прага) та Христина Стрілковська, директор One Models, у Тернополі.
⭐ Rockriss - beauty партнер мережі магазинів "Єва". Співпрацює з учасниками проекту "Х - Фактор" - телеканал СТБ. Робота на зйомках відеокліпів для телеканалу "М2". Створення салону краси на фестивалі "Файне місто" 2018. Співпраця з театрами, кіноакторами.
⭐ Також Роксолана візажист Praha Fashion Day, Uzghorod Fashion Day. Постійна співпраця з брендами Ruslana Romanova та A.Tan.

Основна ідея роботи салону краси «Rockriss» полягає у формуванні, розвитку, вдосконаленні рівня послуг у сфери краси. Наші майстри гарантують впровадження світових тенденцій, новаторських ідей та якісне обслуговування кожного клієнта.

«Rockriss» працює у декількох напрямках:

  • Make–up — ми використовуємо унікальний спосіб нанесення макіяжу з використанням технології AirBrush та виконуємо класичний макіяж різної складності, корекцію та фарбування брів і вій;
  • Make–up для чоловіків;
  • Hair style — створюємо креативні зачіски, цікаві образи, плетіння, трендові накручування та вкладання. Виконуємо фарбування волосся сучасними методами та за допомогою професійних матеріалів.
  • Nails designe — ми подбаємо про відмінний вигляд ваших нігтів, а наша майстерність підтверджується численними нагородами, чимало уваги приділяємо стерильності процесу та дезінфекції інструментів.
  • Створення індивідуального образу та стилю, попередньо розробляючи ескізи.

Пропонуємо взаємовигідну співпрацю як в межах салону, так і з виїздом на локацію. За потреби, ми готові залучити професіоналів інших галузей — стилістів, дизайнерів, моделей, фотографів, задля реалізаціі ваших ідей.

«Rockriss» також проводить навчання макіяжу та нігтьовоі естетики.

Відгуки