Готельно-ресторанний комплекс "Джентельмен"

Джентельмен - фото
с. Петриків вул. Дорошенка, 3
+38 (096) 816-84-48 (Ресторан)
+38 (098) 708-45-14 (Бронювання конференц-залу, ресторану)
с. Петриків вул. Дорошенка, 4

Інформація

Ідеальні умови для вашого повноцінного відпочинку та якісного проведення часу пропонує Готельний комплекс «Gentleman».

Gentleman Hotel — розкішний готель, який відчинив свої двері гостям міста влітку 2018 року. Готель розташований у тихій місцевості неподалік від в’їзду в місто Тернопіль. До Ваших послуг 50 затишних номерів, два просторих конференц-зали, послуги кейтерингу, хамам та комплекс саун, організація бенкетів та весіль. Для наших Гостей у нас цілодобовий безкоштовний паркінг та Wi-Fi.

Готель Gentleman — сучасний готель, що містить 50 номерів у класичному стилі. Всі номери обладнані доступом до Інтернету, індивідуальною системою кондиціонування, електронною системою безпеки, супутниковим телебаченням, косметичними наборами та сучасною технікою. Номери поділяються на п’ять категорій для будь-якого бюджету.

Конференц-зал. Конференція, церемонія або ділова зустріч — моменти, які мають пройти ідеально. GENTLEMAN hotel організує ваш публічний захід на вищому рівні.

Для масштабних подій вибирайте Конференц-зал №1 місткістю 100-110 осіб.

Для менших заходів — Конференц Зал 2. Він вміщує до 90 осіб.

Є можливість формування різних варіантів розсадки.

Конференц зали оснащені: фліпчартом, мультимедійний проектором, екраном, доступом до Інтернету, додатковим освітленням (мікрофони та підсилювачі звуку надаємо за додаткову плату). У вашому доступі є гардероб та відведені зони для куріння.

Для учасників заходів організовуємо кава-перерви, бізнес-ланчі, фуршети та вечері під Ваш бюджет.

Сауни

Для вашого затишного відпочинку є дивовижні парні, які допоможуть отримати повне розслаблення і насолоду від традиційного банного відпочинку. У нас ви можете попаритися в турецькій і фінській сауні. Є парні із холодними купелями та великими басейнами.

Ресторан

Ресторан «Gentleman» — краще місце для святкувань або відпочинку. Інтер’єр двох залів є зразком класичного ресторану, вони ідеально підходять до святкування весіль та банкетів.

Готельний комплекс «Джентльмен»

с. Петриків, вулиця Гетьмана Дорошенка, 3, Тернопіль, Тернопільська область, 46000

Контакти: +380 (98) 551 99 00 +380 (98) 708 45 14 менеджер Ольга

Електронна адреса: gentleman_hotel@ukr.net

Відгуки