Ресторан "Братіслава"

Братіслава - фото
вулиця Степана Будного, 10а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 24:00Без перерви

Інформація


Готель

...Домашній затишок та європейський комфорт...

Готельно-ресторанний комплес  “Братислава” – це місце, де Вас завжди гостинно зустрінуть. Двадцять комфортабельних одно, дво та троьохмісних номерів облаштовані всім, що може знадобитися подорожуючому для відпочинку: елегантний, вишуканий інтер’єр, зручні  меблі вдало вписані у простір кімнати, душові та туалетні кімнати оснащені новітньою надійною сантехнікою європейських виробників. У кожному номері  встановлено телевізор.

 Власне автономне опалення дозволить забезпечити стабільну температуру номера та подачу  холодної та гарячої води в душові.  Ми здаємо номери як на цілу добу, так  і погодинно.

Перед готелем знаходиться зручна безоплатна автостоянка для відвідувачів готелю.

 

Автомийка

...Ваша машина сяятиме як нова...

На першому поверсі  готельно-ресторанного комплесу  “Братислава”, облаштовані  сім боксів сучасної автомийки. Саме місце розташування комплексу  (поруч об’їздна дорога) продиктувало необхідність створити  таку послугу. Адже, що потрібно подорожуючі автомобілем  людині – привести себе до ладу, комфортно відпочити після тривалої дороги, смачно та ситно поїсти  і… дати лад своєму чотирьохколісному другу.

...Позаду довга пропилена дорога, попереду ще довгі кілометри шляху – саме час освіжити себе і автомобіль...

Кваліфіковані працівники  автомийки усього за  сорок хвилин не тільки наведуть зовнішній лоск вашої машини, але й досконало почистять салон, не залишивши жодної пилинки.  Поки Ви  з апетитом снідатиме, обідатиме чи вечерятиме у барі  “Колиба”, чи просто насолоджуватиметесь прохолодними напоями  або смакуватимете запашною кавою чи терпким чаєм оператори автомийки відмиють та відполірують Вашу машину, що вона виглядатиме наче тільки з салону.

Відгуки