Ремонт одягу "Клаптик"

Клаптик - фото
бульвар Дмитра Вишневецького, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Подбайте про комфорт та затишок вашої оселі. Адже тільки ви знаєте, яка атмосфера панує у кожній з кімнат та як її підтримувати. А що робить наш дім особливим? Поєднання різних елементів інтер’єру та, здавалось би, несуттєвих дрібничок побуту. Тому ми так прагнемо покращити, вдосконалити свій простір. І робимо це через увагу до постільної білизни, рушників, подушок і ковдр, які створюють відчуття домашнього тепла.

«Клаптик» пропонує широкий асортимент якісної продукції для вашого затишку та гармонії. Тут ви оберете те, що потрібно саме вам. Наприклад, постільна білизна з якісної тканини зробить ваш відпочинок більш приємним, мереживна скатертина зробить святковою навіть звичайну вечерю.

Магазин займається продажем та пошиттям під індивідуальні заміри: постільної білизни, фартухів, рушників, скатертин, піжам, пелюшок, напірників, водонепроникних пелюшок, наматрацників.

У нас представлено великий вибір тканин з Білорусі та Туреччини.

Також можете обрати подарункові комплекти білизни, придбати ковдри, пледи, покривала, подушки, подушки для годування, подушки дорожні, панамки, прихватки для кухні, дитячі набори постільної білизни, набори для бані та сауни. Представлено надзвичайно великий вибір якісної текстильної продукції.

Відгуки