ПП "Продекспорт"

Продекспорт - фото
вулиця Максима Кривоноса, 2Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ПП Продекспорт складно назвати старожилом на ринку‚ але не зважаючи на цей факт‚ ми вже вражаємо своїми здобутками. У місті Тернополі компанія представила місцевих гігантів торговельної справи: Торговельні Центри "Орнава"‚ "Рай Центр" та "Марципан". У цих трьох великих торгових центрах міста‚ для відвідувачів є можливість хорошого шопінгу та відпочинку.

Всі заклади відповідають найвищим стандартам обслуговування та якості.

Клієнти кожного з комплексів отримують задоволення від відвідування‚ адже‚ приходячи туди‚ вони впевненні що отримують якісні товари‚ послуги та відпочинок. ПП Продекспорт набрав вмілу команду працівників‚ щоб створити умови для найкращого сервісу.  А також заради задоволення та комфорту клієнтів‚ підприємство співпрацює тільки з перевіреними партнерами‚ які затвердили себе на ринку виключно з позитивно-якісної сторони.

Всі вони розміщенні в різних районах міста що дає можливість обрати для себе оптимальний та найзручніший варіант.

Завдяки хорошій репутації ПП Продекспорту перед клієнтами‚ ви беручи в оренду торгову площу‚  вже можете бути впевненими в зростанні вашої справи‚ адже Ви стаєте учасником процвітаючої компанії. Отож‚ ПП Продекспорт є високоякісним представником товарів та послуг для клієнтів‚ і надійним партнером в співробітництві для орендарів.

Одним з найважливіших аспектів втілення в життя та процвітання Вашої справи‚ являється правильний вибір розташування об`єкту підприємницької діяльності.

Якщо Ви розміщуєте свою торгову точку в привабливому місці‚ з хорошим транспортним зв`язком‚ можете бути певними що на Вас чекає  велика кількість відвідувачів‚ а значить у Вас є чудова можливість стабільного розвитку бізнесу.

ПП «Продекспорт» - Ваш надійний партнер в цьому питанні. Ми пропонуємо Вам допомогти втілити Ваші бізнес-ідеї та вдало розпочати чи розширити власну справу. Торгові приміщення наших центрів відповідають всім вимогам вдалого капіталовкладення в бізнес і ми можемо гарантувати Вам‚ що працюючи з нами Ви станете ще одним успішним підприємцем який користується торговими приміщеннями наших комплексів.

Пропонуємо Вам розглянути оренду торгових площ у торгово-розважальному комплексі «Марципан»‚ торгових комплексах «Рай Центр» та «Орнава».

Торгові центри розташовані на території жилих масивів відповідно в західній‚ північно-східній та центральній частині міста. Вдале розташування кожного з комплексів, а також різноманітна величина торгових приміщень‚ дає можливість обрати оптимальний варіант‚ який буде відповідати Вашим побажанням.

Ми пропонуємо Вам оренду торгових площ від 800 кв.м. у Торговому Центрі "Рай Центр"‚ який знаходиться на вулиці 15 квітня‚ 5А‚ від 40 кв.м. у Торговому Центрі "Орнава" - вулиця Живова, 15-А‚ та торгову площу у 1700 кв.м. в торгово-розважальному центрі "Марципан" по вулиці Кривоноса 2-Б.

Більш детальну інформацію про зайнятість та діяльність торгових комплексів Ви можете отримати‚ завітавши на їх сайти і зв’язавшись з адміністрацією.

тел. 063 862 41 70

Відгуки