Музичний салон "Шлягер"

Шлягер - фото
вулиця Ярослава Стецька, 20а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Сьогодні музичний салон «Шлягер» пропонує широкий вибір музичних інструментів, звукового і світлового обладнання, аксесуарів від відомих та популярних світових виробників.

У нас можна придбати клавішні інструменти Yamaha, Korg, Roland, Casio, Kurzweil навчального плану, для домашнього використання, для музичних шкіл, купити цифрове піаніно для початківців, студентів та для професійних музикантів.

У магазині великий вибір акустичних гітар, класичних гітар, електрогітар та бас-гітар відомих брендів: Fender, Gibson, Yamaha, Ibanez, Epiphone, Cort, можна придбати педалі ефектів, процесори для гітар та комбопідсилювачі.

Для закладів культури та розважальних закладів пропонуємо звукове обладнання та світлове обладнання, мікшерні пульти, мікрофони, радіосистеми.

Завжди в наявності струнні інструменти, ударні інструменти, духові інструменти, народні інструменти. Є великий вибір аксесуарів та розхідних матеріалів: струни, медіатори, тростини для духових інструментів, пластик для барабанів, палички для ударних, різноманітні роз'єми, перемикачі, фурнітура, чохли, кейси, футляри, стійки та багато іншого.

Продаємо:

На сайті можна ознайомитись з наявними товарами, ціною, описом та характеристиками, замовити товари з доставкою у будь-який куточок України.

Контакти магазину:

Прокатний відділ надає послуги по технічному забезпеченню різноманітних масових заходів, є сцена, сценічні конструкції, подіуми, світлодіодний екран, світлове обладнання, звукове обладнання, генератори диму, конфетті, вогню, бульбашок.

Пропонуємо в оренду:

  • Сцену, сценічні конструкції, ферми та подіуми.
  • Світлодіодний екран 24 м2.
  • Звукове обладнання. 
  • Сценічне обладнання (Back Line).
  • Світлове обладнання.
  • Генератори диму, вогню, бульбашок, конфетті.
  • Обладнання для DJ.

Прокат: +380967204108, kulakv@ukr.net

Проводимо інсталяції «під ключ» закладів відпочинку, торгово-розважальних центрів, закладів культури, магазинів, офісів, культових споруд.

Інсталяції: +380681050984, vovan.zubyk@gmail.com 

Сервісний центр проводить гарантійне та післягарантійне обслуговування як аналогової, так і цифрової техніки, ремонт звукового обладнання, підсилювачів, ремонт клавішних інструментів, ремонт динамічних головок, ремонт світлового обладнання та ін.

Сервісний центр: +380679478147, service@shlyager.te.ua 

Відгуки