Масажист "Ольга Зелінська"

Ольга Зелінська - фото
вулиця Торговиця (Живова Анатолія), 11в, офіс 504
(5 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Масаж — чудовий спосіб покращити циркуляцію крові та лімфи, рухливість суглобів, розслабити втомлені мʼязи й підвищити їх тонус, зменшити підшкірний жир і набряки, зміцнити спину. Крім того, що масаж позитивно впливає на тіло, він також покращує емоційний стан.

Досвідчений масажист Ольга Зелінська надає послуги масажу різного виду.

Переваги:

  1. Кваліфікований спеціаліст.
  2. Індивідуальний підхід.
  3. Приємна атмосфера.
  4. Доступні ціни.
  5. Можливе надання послуг у неділю (за попереднім записом).

Види масажу, які пропонує Ольга Зелінська:

  • Класичний (шведський) масаж на різні ділянки тіла;
  • Баночний;
  • Лімфодренажний;
  • Антицелюлітний;
  • Медовий;
  • Розслабляючий (авторський Relax масаж абх'янга).

Розслабляючий масаж направлений на зняття фізичної і нервової напруги, на покращення психоемоційного стану, має омолоджувальний ефект, знімає стрес і розслабляє м’язи.

Атмосфера спокою та загальної релаксації на авторському релаксуючому масажі зумовлює руйнування різноманітних психологічних блоків, спричинених щоденними стресами та переживаннями, послаблює відчуття занепокоєння, допомагає відновити душевну гармонію та впорядкувати думки.

Масаж стоп стимулює обмін речовин, нормалізує кровообіг і роботу багатьох систем організму, усуває набряки, знімає втому, стрес, покращує сон і настрій, позбавляє від безсоння, оздоровлює організм в цілому.

Аромамасаж і ароматерапія дозволять вам розслабитися, викликаючи водночас радість та почуття задоволення. Також важливо правильно підібрати ефірну олію для масажу — запах має бути спокійним і подобатись клієнту.

Лімфодренажний масаж покращує обмін речовин, прискорює кровообіг і рух лімфи, сприяє кращому виведенню токсинів, зміцнює імунну систему. Процедура є безболісною і запускає процес омолодження організму на клітинному рівні.

Масаж при остеохондрозі покращить місцевий кровообіг та лімфотік, допоможе зменшити больові відчуття, зняти напругу та спазми м’язів, збільшити їх тонус.

Також в масажі важлива НАЯВНІСТЬ ПРИЄМНОЇ МУЗИКИ. Східні мотиви чи звуки природи сприяють повному релаксу та ефективно впливають на покращення нервової системи.

П'ять причин прийти на масаж:
  • ЗДОРОВ'Я: профілактика та лікування проблем опорно-рухового апарату, зміцнення імунітету, усунення головного болю, покращення сну.
  • ФІГУРА: допомагає позбутись надлишкової ваги, робить шкіру красивою та еластичною, усуває ознаки целюліту.
  • ЕНЕРГІЯ: покращує психоемоційний стан, знімає втому, додає бадьорості, підвищує життєвий тонус.
  • ДУША: знімає стрес, дарує відчуття гармонії, піднімає настрій.
  • УСПІХ: стимулює роботу мозку, допомагає генерувати нові ідеї!

Любіть своє тіло — ви живете у ньому все своє життя.

Відгуки