Магазин "Шкарпетки"

Шкарпетки - фото
вулиця Василя Симоненка, 7а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

В наш час, на украінському ринку товарів величезний вибір на кожен смак та сезон, тому, здивувати чимось вибагливих покупців важко.
Перевага нашого магазину перед іншими в тому, що працюємо з багатьма украінськими виробниками,з якими маємо тісну співпрацю багато років.
Ми пропонуємо великий вибір чоловічих, жіночих та дитячих панчішно-шкарпеткових і трикотажних виробів на продаж гуртом та в роздріб.
Шкарпетки... Вони потрібні щодня, тому, краще іх купити гуртом, щоб мати прозапас, адже це дешевше і можна почуватися впевнено, не боячись неприємних сюрпризів. У нашому магазині є шкарпетки і колготи різноі щільності та забарвлення за помірними цінами, для будь-якоі віковоі категоріі.

Для жінок є вибір на кожен сезон:

  • бавовняні піжами і нічні сорочки;
  • еластичні шкарпетки, підколінки, панчохи, колготи різноі фактури;
  • теплі бавовняні та вовняні вироби з махрою та без махри на будь- який смак!

Чоловікам пропонуємо спідню білизну, майки, шкарпетки спортивного, класичного та повсякденного вжитку.
Діткам запропонуємо колготки, шкарпетки, трусики, маєчки, піжамки, вишиті сорочки усе для літнього, зимового періоду чи міжсезоння від украінських виробників: "Лонкаме", "Дюна", "Африка", "Bonus", "Акцент", "Легка хода", " Меланж", "Діна", "Ната-Люкс".
Серед переваг панчішно- шкарпеткових виробів в першу чергу це комфорт! Ви будете впевнені в тому, що гумки не перетискають ногу та не розтягуються, не виникає неприємного запаху.

Для стійкого зношування виробники використовують 90-80% натуральноі сировини, а це бавовна, бамбук,вовна а ще еластан з поліамідом, що забезпечує добре вбирання вологи, повітрообмін, зовнішній вигляд, м'яке прилягання до ніг та антибактеріальний ефект.

Вовняні шкарпетки дуже теплі та зручні. Виробники пропонують іх з махрою та без махри, високі та з товстоі в'язки для лижних прогулянок чи перебування довший час в холодну пору на вулиці, а також тоненькі вовняні шкарпетки для поіздок в зимовий час в автомобілі.Вовняні шкарпетки є менш зносостійкими в порівнянні з бавовняними, але мають більше переваг в теплообміні.

Отже, завітавши до нашого магазину, Ви зможете придбати товар, в якому будете почуватися комфортно! Ласкаво запрошуємо від понеділка до п'ятниці з 9.00 до 19.00, в суботу з 10.00 до 17.00, в неділю та святкові дні маємо вихідні. Наш контактний номер телефону: 51-02-72 . До зустрічі 

Відгуки