Ательє меблів "Roma"

Roma - фото
вулиця Текстильна, 32
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Красиві меблі — це «серце» будь-якого інтер’єру. З вдало підібраними меблями приміщення наче оживає, набуває неповторного стилю та власної індивідуальності. Тому, для умеблювання власної оселі чи офісу, варто обирати тільки найкраще.
Наша компанія «Roma» за допомогою провідних сучасних технологій виготовляє відмінну меблеву продукцію з матеріалів високої якості. Ми пропонуємо вам широкий асортиментмеблів для спалень, дитячих кімнат, віталень, кухонь чи прихожих. Також, у нас ви можете замовити радіусні шафи-купе та радіусні перегородки преміум класу з надміцного профілю в системі Narayna. Відмінною характеристикою радіусних шаф-купе є їх спеціальний механізм, що не зумовлює особливих вимог до стелі приміщення, в якому монтується шафа. Радіусні шафи-купе є оптимальним варіантом для кутового простору приміщень. Зовнішній радіус шафи легко монтується навіть у невеликих приміщеннях чи нішах, де неможливо встановити звичайну шафу-купе. Внутрішній радіус шафи функціонально заповнить будь-яке приміщення, візуально збільшить простір та, завдяки своїм плавним лініям, візуально згладить кути чи виступи. Крім того, бокова стінка у радіусних шафах-купе може починатися з 0 мм, що надзвичайно зручно. Полегшена конструкція наших радіусних шаф робить відкривання та закривання дверцят абсолютно безшумним. А використання в інтер’єрі радіусних перегородок дозволить уникнути різких переходів при зонуванні простору, адже вони гармонійно «вписуються» у будь-який інтер’єр, додаючи йому свіжості та оригінальності. Радіусні перегородки — надзвичайно актуальний елемент сучасних інтер’єрів, що стане розкішною окрасою будь-якої оселі чи офісу.

Співпраця клієнтів з нашою компанією відбувається у декілька етапів:

  • Спершу ми надаємо замовнику приблизні розміри та фотографії місця, де буде встановлено наш виріб
  • Наступним кроком буде узгодження із замовником в онлайн-режимі матеріалів, проекту готового виробу та його вартості
  • Наш дизайнер, при потребі, здійснює виїзд до клієнта (в межах території всієї Західної України такий виїзд здійснюється безкоштовно)
  • Далі формується специфікація товару та замовник вносить авансовий внесок в розмірі 20-25 відсотків від повної вартості
  • Готовий виріб клієнт отримає впродовж від 2- 5 тижнів, в залежності від обраного матеріалу та складності роботи
  • Наступний крок — надаємо клієнту фото, відео замовленого виробу після чого він повинен сплатити ще 80 відсотків від загальної вартості товару
  • Здійснюємо доставку та монтаж готового виробу
  • Після цього потрібно здійснити кінцеву оплату товару згідно попередньої специфікації.
  • І, гарантовано, як приємний бонус, наші клієнти отримають подарунок від ательє меблів «Roma».

Ми швидко та якісно виготовимо для вас відмінну продукцію за вашим смаком, що стане стильною окрасою хатнього чи офісного інтер’єру. Звертайтеся до нашої компанії «Roma» і ми подбаємо про ваш комфорт та затишок!
 

Відгуки