Магазин "Світ чаю"

Світ чаю - фото
бульвар Тараса Шевченка, 33, офіс 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія „Світ чаю” працює на чайному ринку України дванадцять років та займає провідні позиції з продажу вагового чаю. Наше обличчя – торгові марки "Світ чаю" та "Чайна колекція".

Основним завданням компанії є надання найкращих сортів чаю з усього світу, задоволення смаків найвибагливіших клієнтів та становлення культури чаювання в Україні. Ми постійно відслідковуємо нові світові тенденції, поєднуючи їх із вподобаннями вітчизняного споживача. Створений нами асортимент – результат ретельної праці тітестерів найкращих чайних фабрик Німеччини, Шрі-Ланки та Китаю.

З 2002 року ми активно працюємо за системою франчайзингу і сьогодні наші фірмові відділи присутні майже у кожному місті України, а також за її межами. Ми щиро віримо, що наша любов до чаю та легка «навіженість» у питаннях якості, не залишилась непоміченою серед наших клієнтів та шанувальників. Приємного Вам чаювання!

Щиро Ваші, «Світ чаю»

Каталог компанії «Світ чаю» на 2013/2014 роки включає в себе всі групи та види чаїв, що імпортуються з Китаю, Шрі-Ланки, В’єтнаму, Індії, Німеччини та інших країн світу. 

Значну частину асортименту займають бленди ароматизованого чаю, елітні плантаційні чаї, фруктові коктейлі, трав'яні суміші тощо. Виробниками наших чаїв є провідні німецькі, китайські та цейлонські компанії, що є втіленням вікових традицій, високих технологій та європейської якості. 

Рецептура більшості чаїв розроблюється індивідуально, з врахуванням смаків і побажань покупців, а також відгуків продавців нашого чаю.

Відгуки