Магазин "BabaYaga"

BabaYaga - фото
вулиця Листопадова, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви
вулиця Генерала Мирона Тарнавського, 34
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Пропонуємо вам відвідати світ натуральних засобів по догляду за шкірою обличчя і тіла, дізнатися багато цікавої та корисної інформації, відкрити для себе актуальні новинки світу краси, взяти участь в акціях, а також отримати унікальну можливість — купити якісну косметику за помірними цінами.

Наш магазин дає вам унікальний шанс купити брендові товари без зайвих націнок і тривалих пошуків відповідного продукту. У нас ви знайдете все необхідне для себе з урахуванням актуальних модних тенденцій. Таким чином, ви завжди будете в тренді. Наш асортимент постійно поповнюються новими торговими марками і їх товарами, залишаючись з нами, ви завжди будете в курсі новітніх розробок у сфері краси та здоров’я.

Ми пропонуємо широкий вибір натуральних засобів для догляду за обличчям, тілом та волоссям, а також натуральну декоративну косметику.

Чому вигідно купувати у нас?

  • широкий асортимент натуральної косметики таких виробників як: Victoria’s Secret, CARMEX, Aden, White Mandarin та ще безліч якісної косметики корейського виробництва;
  • детально проконсультуємо кожного клієнта і підберемо той засіб, який потрібно вам, нічого не нав'язуючи;
  • встановлюємо ціни, рекомендовані виробниками;
  • надаємо нашим клієнтам накопичувальні знижки (є накопичувальні карти «Бабський клуб»), а також влаштовуємо акції і розпродажі;
  • пропонуємо придбати подарункові сертифікати на 500 та 1000 грн;
  • пропонуємо навіть придбати косметику, перебуваючи у іншому місті — здійснюємо розсилку товару по всій Україні.

Ми постійно прислухаємося до побажань наших клієнтів, тому у нас в продажу є натуральна косметика різних марок з усього світу. При цьому ми не женемося за кількістю брендів, представлених у нас в магазині. Для нас головне — якість та ефективність.

Відгуки