Арт-дизайн студія та салон-магазин "Вернісаж"

Вернісаж - фото
вулиця Євгена Коновальця, 15

Інформація

«Вернісаж» — салон-магазин та арт-дизайн студія пропонує ексклюзивні вироби авторської ручної роботи для вас і вашої оселі.
Виготовляємо на замовлення та за індивідуальними ескізами:
  • Картини та ікони виконані в незвичних техніках;
  • Обереги для Вашого дому;
  • Букети та цікаві композиції з цукерок;
  • Прикраси, аксесуари та атрибутика до різних урочистостей;
  • Оригінальні подарунки.
Окрім цього здійснюємо:
  • Прокат речей для ваших діток:  
    • Карнавальних костюмів та ексклюзивних суконь (випускних, для фотосесій, до Першої Сповіді (унікальні вишиванки) та Причастя);
    • Різноманітної атрибутики та аксесуарів до різних урочистостей;
  • Авторську розробку і виготовлення оригінальних головних уборів, обручів до образу вашого костюма чи сукні.
Ми виготовляємо авторські оригінальні подарунки, які несуть особливу енергетику та тепло. Індивідуальний підхід до кожного клієнта — наші вироби можна замовити із урахуванням ваших побажань: стиль, розмір, кольорова гама, бюджет. На розробку та виготовлення виробу ручної роботи потрібен час, тому враховуйте цей момент при замовленні, щоб подарунок до дати вашої події був готовий вчасно.
Пропонуємо вишукані ікони, виконані нестандартними техніками вишивки (лінійна, вприкреп, монастирський шов та інші). Дуже часто в одній роботі можуть поєднуватись по 2-3 техніки водночас.
У роботі використовуються високоякісні матеріали (зокрема: бісер Preciosa (Чехія), Miyuki (Японія), кристали Swarovski, натуральні камені, перлини, бусини, стеклярус та ін.), завдяки чому вони не втрачають цінності довгі роки та передаються з покоління в покоління.
У нас часто замовляють:
  • Вінчальні ікони. Це пара ікон Спасителя і Пресвятої Богородиці, які виконані в однаковому стилі. Цими іконами благословляють батьки своїх дітей під час вінчання. Потім вони стають основою Домашнього іконостаса молодої сім’ї.
  • Ікони своїх Ангелів-охоронців (Іменні). Чудовий сакральний подарунок. До кожної такої ікони додається молитва до свого Ангела-Охоронця.
  • Ікони-обереги. Невеликі ікони з молитвою та зображенням Святих та своїх Ангелів-охоронців. Вони завжди можуть бути біля вас: в сумці, кишені, в автомобілі, офісі чи вашій оселі.
  • Ікони Архангелів;
  • Чудотворні ікони.
Для виконання таких оберегів використовується: художнє полотно, шкіра, дерево, бісер, перлини, стрази тощо. Особливістю наших ікон є авторська об’ємна натяжка роботи. Вона виглядає об’ємно і не закривається склом, адже бісер — це і є скло, тому нема потреби його закривати. Окрім того, дуже важливо, коли до ікони можна доторкнутися рукою та відчути тактильний контакт і енергетику роботи.
У вартість роботи входить: розробка, підбір матеріалів, стилю виконання, вишивка та авторська натяжка, оформлення в рамку (багет).
Також дуже актуальними у нас є замовлення на  букети з цукерок — це солодкий і оригінальний подарунок, який поєднує в собі красиві квіти ручної роботи та цукерки. Така композиція неодмінно здивує та потішить. У нас ви знайдете різноманітні композиції, а за вашим бажанням, ми додамо ще й ваші подаруночки-сюрпризи для людини, яку ви хочете привітати.
У нас ви знайдете оригінальні вишиті сукні для Фотосесії чи Першої Сповіді, зокрема є, наприклад, платтячка в стилі «бохо» —  це трендовий на сьогодні стиль пошиття та вишиті
вручну чеським бісером. В комплекті до нього є головний убір авторської роботи, а також доступні красиві метелики та краватки під вишиванку для Першого Причастя хлопчиків.
Одна з найпопулярніших у нас лялечок - мотанок — це маленька лялечка «на Щастя», яку часто беруть дівчатам  в подарунок. Є ще маленькі за розміром ляльки-мотанки (вузлові зайчики; хлопчики та дівчатка з ниточок) і ангелики-мотанки, які можна завжди мати із собою, як брелоки до ключів, сумочки чи просто на робочому столі біля себе.
Кожна лялечка - мотанка має свою історичну назву, стиль виконання і призначення. Вся інформація про неї додається до кожної лялечки.

Відгуки