Магазин "Подіум"

Подіум - фото
вулиця Гетьмана Сагайдачного, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:30 - 19:30Без перерви
Сб,Нд10:30 - 18:00Без перерви
вулиця Текстильна, 28ч
(ТРЦ "Подоляни")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви
вулиця Митрополита Андрея Шептицького, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:30 - 19:30Без перерви
Сб,Нд09:30 - 18:00Без перерви
вулиця Митрополита Андрея Шептицького, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд09:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Досвідчені модники давно знають, що мережа магазинів «Подіум» — це не тільки хороший спосіб уникнути зайвої біганини, але і прекрасна можливість заощадити свій дорогоцінний час і витратити його на щось більш важливе, наприклад, на улюблених людей. Адже вибір в нашому магазині величезний і ще й якісний, що вигідно відрізняє нас від звичайних бутиків.

А ось чого ви у нас точно не знайдете, так це неякісних неактуальних речей. Кожна наша річ відмінної якості, адже ми працюємо з провідними виробниками. Тут є модний одяг для вечірок, світських раутів, посиденьок в кафе і т.д.

Наші ввічливі консультанти завжди допоможуть вам у виборі варіантів, підберуть для вас комплекти одягу та проінформують про останні оновлення в асортиментному ряді. І в кожній купленій у нас речі ви можете бути впевнені на 100% — вона справжня, модна, якісна і прослужить вам довгий час.

Ви переконані у своїй унікальності та завжди відрізнялись відчуттям смаку? Цінуєте свій час та завжди хочете виглядати оригінально та красиво? Тоді магазин «Подіум», що знаходиться в ТРЦ «Подоляни», дарує вам таку можливість. Ми пропонуємо лімітовану колекцію якісного та модного жіночого одягу:

  • куртки та пальта;
  • светри;
  • фатинові спідниці;
  • штани та багато іншого.

Також у нас ви завжди зможете придбати:

  • чоловіче, жіноче та дитяче взуття, ортопедичні устілки;
  • чоловічі та жіночі сумки;
  • чоловічі пояси;
  • жіночі та чоловічі гаманці;
  • подарункові сертифікати. 

Дуже зручно у нас підбирати подарунки для дорогих людей, адже не соромно піднести на будь-яке свято виріб від провідної марки з бездоганною репутацією. Це стовідсоткова гарантія якості подарунка і радості винуватця торжества.

Ви давно у пошуках магазину, де вам можуть запропонувати якісне  та зручне взуття? Хочете відчувати себе комфортно як у туфлях на високих підборах, так і в балетках на низькій ході? Тоді магазин «Подіум», що розташувався на вулиці Гетьма Сагайдачного, і — те місце, яке ви давно шукаєте. У нас ви завжди знайдете нові колекції стильного, вишуканого, класичного взуття та широкий асортимент шкіряних сумок.  Ми пропонуємо тільки той товар, в якості якого впевнені.

Такий же магазин з якісним та стильним взуттям розташувався на Шептицького,2. У нас є широкий асортимент взуття та аксесуарів для всієї сім'ї. До того ж, наш магазин має безліч переваг:

  • різноманіття асортименту, який постійно оновлюється;
  • гарантія відмінної якості ,адже ми продаємо товар тільки перевірених та надійних виробників;
  • наші консультанти з радістю допоможуть вам підібрати необхідну пару взуття для себе чи рідних;
  • у нас помірні ціни.

Якщо ви так і не знайшли пару взуття для себе, то чому б вам не завітати до магазину «Подіум», що на Шептицького,9. Адже саме тут ви знайдете безліч цікавих варіантів та пропозицій комфортного, стильного та брендового чоловічого та жіночого взуття. Адже магазин «Подіум» є офіційним представником німецького виробника взуття Rieker.

До тог ж, у нас є цікаві пропозиції для вас. Перша — можливість придбати подарунковий сертифікат в одному з магазинів. Друга — можливість замовити стильний одяг та взуття, навіть, якщо ви знаходитесь в іншому місті. Доставляємо замовлення Новою поштою - пишіть нашим консультантам у Інстаграм (посилання шукайте у профілі). Можливе повернення товару до 14 днів.

Відгуки