Магазин-салон "Керама Сіті"

Керама Сіті - фото
вулиця Василя Стуса, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 
Салон - магазин Керама Сіті пропонує широкий асортимент плитки, сантехніки, мозаїки та меблів для ванної кімнати.
Саме наш салон-магазин являється єдиним у Тернополі генеральним партнером компанії Ravak.

НАШІ ПОСЛУГИ
«Індивідуальний підхід до кожного клієнта» — це наше кредо, філософія, концепція. Ми ставимо в основу Особистість замовника, його стиль, переваги, можливості. Кожен відвідувач розглядається як індивідуальність і відмінність салону «Керама Сіті» саме в ексклюзивному відношенні до кожного клієнта. На це спрямований весь спектр пропонованих нами послуг.

СУПРОВІД
З кожним відвідувачем салону працює персональний менеджер. Він супроводжує Вас на всіх етапах, починаючи з моменту появи в магазині, до повного контролю за доставкою товару. Завдяки цьому Ви не тільки отримуєте якісне обслуговування, але й заощаджуєте час, витрачений на пошуки необхідної інформації.

ВИБІР
Ексклюзивний асортимент Салону «Керама Сіті» представляє необмежені можливості для вибору. Враховуючи особисті побажання замовника, його уявлення про інтер’єр, стилістичну концепцію дизайну, умови експлуатації керамічної плитки і бюджет проекту, співробітники салону оперативно і якісно допоможуть у підборі необхідної продукції.

3D-ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
Для кращого уявлення про те, як саме дана керамічна плитка буде виглядати в Вашому інтер’єрі, Салон «Керама Сіті» надає тривимірну візуалізацію проекту, створену за допомогою професійної програми.

ПРОЕКТ
Якщо ж Ви потрапляєте в салон «Керама Сіті» для ознайомлення, без чіткого проекту і уявлення про те, яким саме хочете бачити свій інтер’єр, ми можемо надати консультацію професійного дизайнера і зробити ексклюзивний проект вашої квартири чи будинку.

Завітайте на наш офіційний сайт ***
або звертайтеся за консультацією у салон-магазин Керама Сіті.


Відгуки