Компанія "Soft Svit"

Soft Svit - фото
вулиця Білецька, 1а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Пт09:00 - 17:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Метою компанії «Софт Світ» є підвищення ефективності бізнесу наших клієнтів за допомогою впровадження сучасних інформаційних та управлінських технологій.

Основні напрямки нашої діяльності:
- Програми 1С - допомога у виборі, встановлення та налаштування, навчання роботі з програмою, кваліфікована консультаційна підтримка та обслуговування.
- M.E.Doc - система електронної звітності та електронного документообігу. Надаємо всім своїм клієнтам технічний супровід даної програми і кваліфіковану консультаційну підтримку.
- ЛІГА:ЗАКОН - встановлення, налаштування та всебічна підтримка інформаційно-аналітичних систем ЛІГА: ЗАКОН.
- ІТ-послуги - забезпечуємо безперебійну роботу комп'ютерів і комп'ютерних мереж, надійну роботу програмного забезпечення.
Перевагами нашої компанії є індивідуальний підхід до кожного клієнта, сертифіковані працівники, досвід вирішення складних та нестандартних задач замовника, стабільність, порядність та надійність.
Немає нічого приємнішого у професійній діяльності, ніж спостерігати за позитивними змінами в роботі компанії-клієнта. Це - перша і найважливіша причина працювати. Цим ми відрізняємося від багатьох компаній, які ставлять на перше місце гроші.

Успіхи наших клієнтів – це наша гордість!

Відгуки