Клуб спортивного-бального танцю "Grande"

Grande - фото
вулиця Генерала Мирона Тарнавського, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт15:00 - 21:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 18:00Без перерви
вулиця Замонастирська, 10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт15:00 - 21:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Школа Бального Танцю «Grande» заснована у 2009 році. Керівники Олександр Мулляр та Катерина Мулляр — фіналісти Чемпіонату України в європейській програмі, фіналісти та призери всеукраїнських та міжнародних змагань, півфіналісти UK Open Championship (Англія) серед професіоналів Rising Stars, майстри спорту України.

Ми дуже пишаємося досягненнями наших вихованців — це переможці та фіналісти Чемпіонатів України, переможці та фіналісти Чемпіонату світу. Разом з нашими дітьми ми багато подорожуємо по світу та беремо участь чи не у найбільших і найпрестижніших змаганнях: Blackpool Dance Festival (Англія), International Championship (Англія), неодноразово брали участь у чемпіонатах світу та Європи, місце проведення яких віднедавна змінюється щорічно.

Проте, попри активну спортивну діяльність та кар’єру, пріоритетом для нас є створення дружньої, доброї та сімейної атмосфери в клубі. Танці мають бути місцем, де дітям добре і куди вони хочуть іти, бо там є друзі й підтримка. Це місце, де ти забуваєш про все на світі. Не обов’язково працювати на результат, набагато важливіше працювати для душі. Дітям потрібен розвиток і ми намагаємося сприяти цьому. Постійно удосконалюємо методики викладання, підлаштовуючись під нове покоління дітей та батьків. Покращуємо умови для тренувань. У нас великі, просторі, світлі, відремонтовані зали. Також ми збільшуємо кількість локацій по місту.

Відтепер ми активно розвиваємо не тільки дитяче танцювання, але і доросле. Набираємо групи та проводимо індивідуальні уроки. Це новий напрямок для нашого міста, коли студент може танцювати в парі з тренером на заняттях, а при бажанні і на змаганнях.

Також ми допомагаємо нашим дорослим парам. Ми дуже пишаємось, що наші вихованці почали тренувати діток і у них це чудово виходить. Діти дуже люблять своїх молодих та амбіційних тренерів.

Ми проводимо набір діток на бальні танці таких вікових категорій:

  • 3-4 рочки — розвиваючі танці, підготовка до бальних танців та бальні танці
  • 5-7 років — розвиваюча програма та бальні танці

А також радо чекаємо усіх охочих дорослих без вікових обмежень.

Наші діти заслуговують на найкраще!

Станьте частинкою сім’ї «Grande»!

Відгуки