Тернопільська школа Айкідо Айкікай "Агацу"

Тернопільська школа Айкідо Айкікай "Агацу" - фото
вулиця Старий Поділ (Танцорова), 22
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд17:00 - 21:30Без перерви

Інформація

Девізом айкідо, його основним завданням, як єдиноборства, є перемога над собою. Не дарма ж, «айкідо» розшифровується як «шлях до гармонії життєвої енергії», адже це любов, співпраця та сприйняття дій інших.  Всі, хто тренуються поруч з нами не є нашими суперниками, а є партнерами, які допомагають нам пізнати світ та розвивати себе. Ми розуміємо, що правильна атмосфера сприяє формуванню та розвитку наших досягнень.

Свого партнера потрібно поважати, а зверхність та неповага до людей, з якими тренуєшся не дозволять вам здобути гармонію та розкрити для себе можливості ефективного навчання та пізнання.

Дух суперництва несумісний з ідеологією айкідо. В перекладі «айкідо» означає «шлях до гармонії життєвої енергії», тому заняття направлені на пізнання свого характеру та можливостей свого тіла.

Айкідо об’єднує в собі все краще з арсеналу традиційних бойових мистецтв, що стосується системи самозахисту:
  • в айкідо не обов’язково бути великим та сильним — єдиноборство вчить грамотно використовувати силу суперника;
  • айкідо розвиває самоконтроль — сила айкідо відкривається лише тим, хто вміє контролювати власні емоції та бажання та відкидає будь-яку форму насильства;
  • вчить розпізнавати небезпеку;
  • навчає та відточує навички поведінки в нестандартних життєвих ситуаціях; 
  • це бойове мистецтво покликане розвивати внутрішню силу людини.

Починати займатися айкідо ніколи не пізно — у нашому клубі раді всім, хто прагне пізнати айкідо та опанувати його. Чи ви дитини, чи дорослий пенсійного віку, чи ви студент, чи господиня, чи ви бізнесмен, чи у пошуках себе — приходьте до нас на заняття.

Керівник клубу «Агацу» Бойців Ігор Богданович — 4 Дан Айкідо Айкікай.

Відгуки