Квест-кімната "Таємниця Грааля"

Таємниця Грааля - фото
вулиця Гузара Любомира (Чалдаєва), 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Не знаєш, як урізноманітнити свій вільний час? Шукаєш, де можна цікаво відпочити з друзями у Тернополі?

Ми маємо для тебе дещо особливе! Квест-кімната «Таємниця Грааля» гарантує вибух емоцій, багато неймовірних та незабутніх вражень. Поринь в загадкову реальність, де на шляху тебе чекатимуть непередбачувані завдання.

Ми пропонуємо проходження квесту, як оригінальний подарунок на день народження. І ви спільно зі своїми друзями відчуєте захопливий дух пригод. Запрошуємо дорослих та дітей від 12 років поринути у неймовірний світ таємниць.

Щоб пройти квест «Таємниця Грааля» тобі знадобиться спостережливість, логіка, уважність до дрібниць і неординарність мислення.

Захоплюючий трирівневий квест «Таємниця Грааля»  з перших хвилин змусить тебе думати по-іншому, щоб знайти вихід з кімнати. Антуражний та лінійний, створений на подобі відомої гри «Форт Буаярд». Блукаючи старовинними вуличками, ти маєш можливість випробувати свої сили і з'ясувати, чи зможеш ти знайти скарб і доторкнутися до нього!

Що таке квест?

Це відбувається так. Ти заходиш в кімнату, за тобою зачиняються двері і починається зворотний відлік. Всього є 60 хвилин, щоб вийти з кімнати. Але для цього потрібно розгадати усі загадки, які приховані всередині. Твої пригоди тільки починаються.

Відгуки