Кав'ярня "СКАВАРІДКА"

СКАВАРІДКА - фото
вулиця Валова, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 22:00Без перерви
вулиця Шашкевича, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Одержимі кавою та ідеєю її поширення, ми наважилися на створення «Скаварідки».

З вірою у власні сили та у правильну каву, ми приступили до дій. Перший крок, який ми зробили — взялися обсмажувати зерна власноруч. Адже так має бути. Адже так смачніше. Повірте, зерна щойно з жару — це смачно та красиво.

Саме такої кави варті люди, близькі нашому серцю, саме таких людей хочеться запросити на каву.

Для чого ми це робимо? Наша мета створювати «правильну» каву для людей, які здатні це оцінити. А до кави... що може бути краще? Обирайте ніжні десерти: еклери, тірамісу (київський, фісташковий, карамельний та горіховий). А шостий у нас завжди в подарунок — це ми про еклери. Ще є великий вибір чізкейків - класичний, лимонний, мандарин-обліпиха та фісташка-горіх. Всі вони на основі сиру філадельфія. Можна смакувати на місці або забрати додому.

А поціновувачам першокласного вина ми не можемо не запропонувати винну карту нашого закладу. Ігристе, червоні та білі, з Чилі та України… Відчуйте усю палітру смаків і відтінків.
Дегустуйте у нас.



А ще у нас є послуга Кавового Кейтерингу
 
Хочете приємно здивувати своїх колег, друзів, гостей чи відвідувачів? Замовте спеціально облаштовану кавову зону. Запашні напої вам будуть забезпечені завдяки досвідченим бариста, професійному обладнанню та свіжо обсмаженим зернам 100% арабіки. Виїзний кавовий кейтеринг ідеально підійде для весіль, святкування днів народжень, конференцій, корпоративів, семінарів.
Пропонуємо декілька видів обслуговування в залежності від кількості людей і ваших вимог:
 
1. Кофібрейк.
Орієнтовано на невеликі заходи, де необхідно забезпечити кавою в обмежений термін. Не включає обслуговування баристи. Є все необхідне для приготування напоїв (цукор, мішалки, молоко, посуд). В комплект входить:
            - термоси
            - доставка
 
2. Діловий.
Конференція, чи корпоратив, ідеальний варіант для вас. Є все необхідне для приготування напоїв (цукор, мішалки, молоко, посуд). В комплект входить:
      - кавоварка Espresso Machine ME-717
      - бариста
      - доставка
 
3. Святковий.
У вас весілля чи день народження, приємно здивуйте своїх гостей вишуканим смаком кави. Досвідчені бариста з легкістю приготують наступні кавові напої: еспресо, допіо, капучіно, флет-вайт, лате. Також не забули про менших гостей вашого свята, для діток є какао. Є все необхідне для приготування напоїв (цукор, мішалки, молоко, какао, посуд). В комплект входить:
      - професійна кавоварка 
      - професійна кавомолка 
      - досвідчений бариста
      - доставка

Замовлення за телефоном 0683420898

Відгуки