Готельний комплекс "Глобус"

Глобус - фото
вулиця Степана Будного, 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд00:00 - 24:00Без перерви
+38 (068) 646-99-94 (Ресторан)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Сб,Нд08:00 - 23:00Без перерви
Вт,Ср,Чт,Пт07:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Відвідуючи файне місто Тернопіль, ви завжди зустрінете привітний прийом і бездоганний сервіс у готельному комплексі «Глобус».

Готельний комплекс «Глобус» ідеально підходить як для ділової поїздки, так і для відпочинку. Він зручно розташований на окраїні міста, водночас поблизу зупинки міського транспорту із зручним сполученням із центральною частиною, авто- та залізничним вокзалами обласного центру. Також в 5-ти хвилинах їзди знаходиться Тернопільське озеро та парк «Топільче», де можна насолодитися свіжим повітрям та чудовими пейзажами.

Готельний комплекс «Глобус» перевершить ваші очікування, адже він поєднує у собі комфорт та практичність.

Готель «Глобус» — це місце для людей, які понад усе цінують атмосферу затишку Тернопільщини. Це місце з ідеальним поєднання гідної ціни та якісними послугами європейського рівня. Ми пропонуємо вам одно- та двокімнатні номери різних категорій від стандартів до VIP-люксу, котрі ідеально підходять як для романтичного відпочинку, так і для ділового візиту. Всі номери оснащенні системою кондиціонування, бездротовим доступом до інтернету (Wi-Fi), кабельним телебаченням та телефоном.

До ваших послуг також:

  • конференц-зали місткістю на 80 та 120 осіб;
  • ресторан;
  • бенкетний зал;
  • сауна;
  • кімната відпочинку;
  • безкоштовна стоянка;
  • організація дозвілля.
Для проведення різноманітних конференцій, переговорів, семінарів, тренінгів, круглих столів, усіляких корпоративних заходів до ваших послуг конференц-зали місткістю на 80 та 120 осіб із сучасним обладнанням (екран-телевізор, проектор, сканер, принтер, телефон, безпровідний інтернет (WI-FI). Ми професійно запропонуємо вам оптимальні варіанти проведення вашого заходу та складемо найвигіднішу пропозицію в рамках передбаченого вами бюджету.
  Весілля, ювілеї, дні народження , іменини, а також  закриті корпоративні вечірки, тематичні свята, дні народження ми пропонуємо відсвяткувати  у бенкетному залі.
Якщо ви бажаєте швидко і смачно перекусити, або ж, навпаки, насолодитись довготривалою трапезою з друзями у невимушеній атмосфері, чи усамітнитися на романтичному побаченні з коханою людиною у вишуканому, затишному місці, наш ресторан саме для вас!

Для обіду з діловими партнерами запропонуємо VIP-зону, а тим, хто бажає насолодитися променями лагідного сонечка чи подихати вечірньою прохолодою з келихом вишуканого вина – терасу за склом  чи альтанки. Меню ресторану здивує вас вибором, що дозволить будь-якому гурману побалувати себе вишуканим смаком тутешніх страв – європейських, українських, місцевих.

Лоббі-бар комплексу — це затишне місце, де можна в невимушеній атмосфері обговорити справи з діловими партнерами, або ж за філіжанкою смачної кави зустрітися з друзями, переглянути улюблену телепередачу.

 Зручне розташування лоббі-бару дозволяє поєднати процедуру поселення в готель з дегустацією улюблених напоїв, а інтер’єр створить відчуття затишку та комфорту. Для вас і ваших гостей!

Смачна їжа, гарний настрій і помірні ціни — гарантовані!

Сауна «Глобус» — це саме те місце, де ви зможете забути про примхи повсякденного життя, поринути у світ справжньої релаксації. Для тих, хто любить гарно відпочити з сім’єю чи весело провести час з друзями, розслабитись в романтичній атмосфері, ми пропонуємо:

  • гарячу фінську парну з натурального дерева;
  • великий теплий басейн з гідромасажем, протитечією та кольоровою підсвіткою;
  • басейн з джакузі;
  • дубову бочку з холодною водою;
  • кімнату відпочинку з кабельним телебаченням, телефоном;
  • масажну кімнату;
  • просторі душові з відром-водоспадом;
  • банні аксесуари.
Також у вас є можливість замовити у сауну запашний шашличок чи найсмачніші страви від шеф-кухаря, насолодитись теплим карпатським чаєм або навпаки — замовити охолоджуючий напій.

Для зручності наших гостей є кімната відпочинку (очікування), де ви зможете скористатись комп’ютером з безкоштовним інтернетом, роздрукувати необхідний документ, зателефонувати на міські номери, переглянути улюблену телепередачу, провести ділову зустріч чи просто випити філіжанку кави.

Якщо ваша мета — цікаво провести дозвілля, радо запропонуємо вам цікаві екскурсії Тернопільщиною та обласним центром, релігійні тури, автобусні та піші подорожі.

Ми працюємо для тих, хто цінує час, комфорт та гроші!

У нашому готельному комплексі діє програма лояльності для постійних клієнтів, а саме система знижок, котра допоможе вам заощадити і виявити бажання повертатись до нас знову і знову.

Відгуки