Бар-ресторан "На Майдані"

На Майдані - фото
бульвар Данила Галицького, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Бар-ресторан «На майдані» — це унікальне місце, де ідеально поєдналися українська гостинність та по-європейськи бездоганний сервіс. У цьому закладі гість є бажаним і отримає справді якісне обслуговування. Тут вміють приємно дивувати та розважати відвідувачів. У нашому закладі вас смачно нагодують та запропонують посмакувати фірмовими делікатесами. Тут ви легко втамуєте спрагу та зможете покуштувати оригінальні коктейлі. Навіть маленька дрібничка та деталь інтер’єру продумані та налаштовують на чудовий відпочинок.

Запрошуємо вас відвідати нашу простору терасу на свіжому повітрі з чудовим краєвидом, де ви зможете насолодитись приємним вечором у компанії друзів після робочого дня, або забігти на смачний ланч чи апетитний сніданок. А всередині закладу на вас чекає приємний сюрприз у вигляді оновленого, стильного та вишуканого інтер'єру.

Заходи та події організовані в стінах нашого гостинного закладу, наповнить вас особливо приємними емоціями та залишить виключно чудові враження про свято. Це дуже вдалий варіант відпочинку та невимушеного дозвілля, адже, смакуючи наші вишукані страви, ви зможете вільно спілкуватись у комфортній атмосфері. Веселі танці, якісна музика, чудова кухня налаштовують на приємне проводження часу.

Запрошуємо в гості дорослих та дітей, пропонуємо смачно поїсти, відпочити та чудово відсвяткувати у нашому закладі:

  • сімейне свято;
  • день народження (дитяче чи доросле);
  • хрестини та інші урочисті події;
  • якщо бажаєте провести свято вдома, замовляйте страви, а ми Вам приготуємо і привеземо;
  • доставка шашлика, піци та інших страв. 
Також, ми організовуємо сніданки, обіди чи вечері для туристичних груп.

Чому вам варто обрати наш заклад? Переваги бар-ресторану «На майдані»:

  • пропонуємо великий вибір фірмових страв української та європейської кухонь, які для вас приготують з відбірних продуктів вправні кухарі;
  • у нас ви можете посмакувати оригінальними коктейлями чи обрати інший алкогольний або безалкогольний напій, адже їх у нас вдосталь;
  • у спекотну пору року ви зможете насолоджуватися трапезою на розкішній літній терасі;
  • вас приємно порадують неймовірно низькі ціни у нашому закладі;
  • гості, що бажають запальних танців, можуть замовити живу музику у нашому закладі;
  • гарантуємо якісне обслуговування для гостей, адже, наш персонал — кваліфікований, вправний та привітний.
Оберіть наш заклад і ви дізнаєтеся, що таке по-справжньому смачна їжа, якісний відпочинок та шалені веселощі! Від нас гості повертаються ситими й задоволеними. Не вірите? Завітайте до нас та переконайтеся в тому, що ми говоримо вам правду. Чекаємо на вас із нетерпінням.

Відгуки