Агентство нерухомості "ЯВОРИНА"

ЯВОРИНА - фото
вулиця Юліуша Словацького, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Починаючи діяльність на ринку нерухомості у 1992 році, компанія поставила перед собою найвищі цілі і завдяки наполегливості, притаманній справжнім професіоналам, зуміла зайняти і втримати позицію лідера у цій галузі. За ці роки створено команду кваліфікованих спеціалістів, відпрацьовано сучасні рієлторські технології і накопичено величезний досвід.

Рієлтори АН «Яворина» є учасниками спільноти «Система партнерських продажів нерухомості МЛС Тернопіль», до якої входять й наші колеги-партнери з інших агенцій нерухомості міста. Учасники спільноти використовують в своїй роботі сучасний інструмент — МЛС-сервіс, який сьогодні є кращим та найбільш професійним сервісом для клієнтів.

МЛС чи Мультилістингова система (від англ.: MLS,  multi — багато, list — перелік) — технологія продажу нерухомості, при якій рієлтори виступають не конкурентами, а партнерами. Заснована вона на роботі за ексклюзивними договорами з продавцями–власниками нерухомості.

МЛС — це правильна система роботи рієлторів, які мають доступ до об’єднаної бази даних агенцій нерухомості міста — єдиного інформаційного простору, в якому представлені актуальні та достовірні пропозиції на ринку (без фейків, заманух, дублів). 

Основною метою роботи мультилістингової системи є партнерство, відкритість та професіоналізм. Це потрібно для швидкої та ефективної реалізації об'єктів нерухомості.

МЛС — це вигода не тільки для рієлторів, але й для продавців та покупців. Адже для продавця нерухомість — це один із найбільш дорогих активів, що він має. А далеко не кожний із нас вміє продавати. Тому власникові об’єкта нерухомості потрібний професійний торговець, який зможе захистити його інтереси щонайкраще. А саме, продасть об’єкт дуже швидко за максимально можливу на ринку ціну. З іншого боку, існує покупець, котрий купує квартиру або іншу нерухомість. Оскільки це доволі серйозне придбання, покупцеві теж потрібний відповідальний помічник, який буде супроводжувати його впродовж усієї угоди. А, крім того, знайде кращий об’єкт із існуючих на ринку в конкретному ціновому діапазоні. І зрештою, для покупця МЛС — це продаж нерухомості без рієлторської комісії.

Крім того, МЛС дає можливість нарешті виключити ситуацію, коли об’єкт був представлений 10-ма агентами. МЛС — це можливість ексклюзивного представництва інтересів власника одним професійним агентом. Але цей агент не працює самостійно, оскільки він один не в змозі найкраще виконати роботу впродовж невеликого проміжку часу із залученням найбільшої кількості покупців. Тому, він звертається до своїх колег через МЛС із пропозицією кооперації й розподілу комісійних, які гарантовано платить продавець — власник нерухомості.

Основні принципи роботи  АН «Яворина».

  • Для власника нерухомості:
    • Ми професійні продавці нерухомості.
    • З власником нерухомості ми не працюємо за його проханням «нехай у вас там трохи повисить». Працюємо лише за ексклюзивним договором, який єдиний може допомогти в найкоротші терміни продати нерухомість за максимальною ціною.
    • Дотримуємося покрокової та відпрацьованої технології продажу конкретного об'єкта (визначення правильної стартової ціни, аналіз цільової аудиторії, маркетинговий план, підготовка об'єкта до продажу- так званий "home staging", виготовлення необхідних документів для оформлення договору відчуження в нотаріуса, організація оглядів об'єкта, створення та вміле утримання попиту). Ця технологія - це продаж нерухомості за найкращою пропозицією від покупця (не плутати з аукціонами), це світова технологія, придумана світовими метрами рієлторського бізнесу.
    • Наше завдання — зрозуміти мотивацію покупця, створити попит, консолідувати його, уміло ним управляти. Мета — дати можливість власнику вибрати кращого покупця.
    • В процесі продажу нерухомості ми торгуємось, але частіше вверх, ніж вниз. Ми знаємо, як це зробити. У нас є цей досвід. І підняти ціну  з початку продажу в середньому на 5-15% ми вміємо. Але бувають і ситуації навпаки. Ринок нерухомості не є константою.
    • Ми охоче і обов’язково співпрацюємо з колегами-рієлторами, які працюють за основним принципом роботи в системі МЛС «Допоможи продати мені, я допоможу продати тобі».
    • Так, наша комісія не мала. Але ми беремо її за нашу технологію, за наше вміння робити вигоду для власника.

Ми в жодному разі не забуваємо й з радістю працюємо і на клієнта-покупця, того, хто з повною довірою замовляє нам, як професійним продавцям нерухомості, якісну рієлторську послугу.

  • Для покупця нерухомості:
    • Заповнюємо анкету покупця та підписуємо договір.
    • Наше завдання — проаналізувати та зрозуміти бажання і потреби покупця, сегментувати вибір і запропонувати краще.
    • В зручному форматі для клієнтів дивимося лише варіанти, які влаштовують покупця.
    • Ми підбираємо не найдешевший, а найкращий об'єкт в конкретному ціновому діапазоні.
    • Ведемо переговори, готуємо угоду про перехід права власності.
    • Наш професійний досвід дозволяє оцінити релевантність нерухомості, що купується. Це вбереже покупця від невдалої купівлі. 

Тому, шановні покупці та продавці нерухомості!

Якщо вам потрібно вигідно купити чи продати  нерухомість, звертайтесь  до нас, рієлторів-професіоналів АН «Яворина». Адже ми, використовуючи найбільш ефективний та фаховий  на сьогодні інструмент — МЛС-сервіс, зробимо так, щоб довіра до рієлторської послуги перевершила ваші очікування.

А ще, щороку ми вчимося, вдосконалюємось, їздимо на конференції, майстер-класи, тренінги, перебираємо досвід від лідерів рієлторського бізнесу в Україні, щоб надавати вам максимально якісну послугу.

Також, упродовж своєї діяльності АН «Яворина» веде цілеспрямовану роботу з вдосконалення цивілізованого ринку нерухомості як у регіоні, так і в Україні загалом.

Важливим кроком у розвитку регіонального ринку нерухомості стало створення у 1995 році, за участю директора ТОВ «Яворина» Юрія Олександровича Венгриновича, Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України (АФН(р)У). З самого початку заснування АФН(р)У Юрій та Анатолій Венгриновичі були активними членами Асоціації. Юрій протягом багатьох років був Віце-президентом АФН(р)У, а Анатолій Головою Тернопільського відділення АФН(р)У. 

Сьогодні агенція нерухомості «Яворина» — це визнана і авторитетна компанія, яка володіє стійкою репутацією надійного партнера. Розвивати і втілювати нові послуги, зберігаючи традиції та черпаючи досвід попередніх років — основне призначення компанії.

Однією із особливостей діяльності агенції є те, що ТОВ «Яворина» першою в Тернополі на професійному рівні впровадила послугу продажу нежитлової нерухомості. Та в результаті багаторічної ефективної роботи діапазон послуг компанії був суттєво розширений, що на сьогодні дозволяє їй охоплювати практично всі сфери ринку нерухомості.

Зокрема АН «Яворина» пропонує професійні послуги у таких сферах:

  • продаж, оренда комерційної та промислової нерухомості;
  • продаж квартир, приватних будинків, земельних ділянок.
Багато клієнтів звертаються до нас за рекомендацією та порадою своїх друзів, знайомих, родичів, які успішно вирішили свої питання з нерухомістю завдяки «Яворині». Саме тому девізом АН «Яворина» є: «Нас рекомендують друзям!»

Відгуки