Магазин електроопалення і теплої підлоги "PETTER"

PETTER - фото
вулиця Подільська, 5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Щоб у вашому домі чи в приміщенні іншого призначення завжди панували тепло, затишок і комфорт, вам варто скористатися вигідними пропозиціями від магазину «Електроопалення, тепла підлога Petter». Адже, саме ми продамо та встановимо для вас «теплу підлогу» чи облаштуємо ваше помешкання економним електричним опаленням, запропонуємо величезний вибір альтернативних джерел тепла й енергії.

Серед наших пропозицій варто відзначити наступне. Здійснюємо продаж, проектування, монтаж:

  • систем «тепла підлога»;
  • систем електричного опалення;
  • сонячних панелей;
  • гелеолсистем (систем підігріву води від сонця).
Розповімо вам трішки детальніше про переваги кожного із запропонованих нами варіантів покращення якості вашого життя. Так, саме така система, як «тепла підлога» подарує вам максимум вигод. Подумайте, як приємно в холодну пору року прогулюватися квартирою по теплій плитці? І, звісно, «тепла підлога» служить додатковим, або основним джерелом тепла у приміщенні.

У свою чергу, системи електричного опалення — чудова альтернатива газовому устаткуванню, що виробляє тепло. Наші препозиції припадуть до душі людям, що проживають у місцевостях, де відсутнє централізоване газопостачання, а також всім охочим заощадити.

Також, для тих, хто дбає про довкілля та хоче, при цьому, максимально заощаджувати, встановимо сонячні батареї чи сонячні системи для підігріву води (гелеолсистем).

Чому вам варто стати нашим клієнтом? Наші переваги:

  • Реалізуємо та встановлюємо високоефективне та технологічне енергоощадне устаткування від провідних вітчизняних і європейських брендів. Крім того, оформляємо всю необхідну документацію.
  • Пропонуємо оптимальні варіанти для обігріву приміщень різного розміру і типу: це може бути квартира, приватний будинок, церква, комерційна нерухомість, бюджетна установа, тераса або теплиця.
  • Знайдемо оптимальне рішення, яке дозволить суттєво економити в подальшій експлуатації обладнання.
  • Заощаджувати разом із нами просто, адже, у нас привабливі ціни та вигідні умови співпраці.
  • Монтаж виконуємо швидко й професійно. Разом із цим, надаємо гарантію на встановлене нами обладнання та забезпечуємо його гарантійне й сервісне обслуговування.

Відгуки